Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Muž (65) išiel do kina na horor: Dopadlo to najhoršie, ako mohlo... a to nie je všetko!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

DILLÍ/KUALA LUMPUR - S hororom V zajatí démonov 2, ktorý práve premietajú kiná po celom svete, sa začali spájať nepríjemné súvislosti. Počas tej najdesivejšej scény jeden z divákov v Indii zomrel, ďalšia dvojica zaznamenala po návrate do hotelovej izby paranormálny jav, ktorý ju poriadne vystrašil.

FOTO Horor na ceste v Taliansku: Expriateľ polial študentku (†22) alkoholom a zaživa ju upálil

Muž (65) si zašiel pozrieť vo štvrtok večer film so svojím priateľom do kina v meste Tiruvannamalai, v indickom štáte Tamil Nadu. Podľa Times of India sa pri tej najstrašidelnej časti začal sťažovať na bolesti v hrudi a omdlel. Po prevoze do nemocnice zomrel. Bizarnou v tom prípade je aj jeho dohra. Nemocničný personál totiž kamaráta nebožtíka požiadal, aby mŕtvolu odviezol na pitvu na lekársku fakultu, ale ten sa s ňou jednoducho vyparil. Príčina smrti tak zatiaľ zostáva neznáma, ale mnohí ľudia, ktorí veria v paranormálne aktivity, ju spájajú práve s hororom.

Približne pred týždňom zverejnil na Facebooku svoj desivý zážitok po zhliadnutí filmu aj iný muž. Damian Ng Yih Leong sa s priateľkou vrátili do hotela okolo pol tretej ráno po tom, čo si pozreli film v malajzijskom meste Miri. Dievčina si čistila zuby, keď sa udialo niečo nezvyčajné, a tak vyšla z kúpeľne, aby sa spýtala mladíka, či si z nej robí srandu. Na zrkadle totiž našla kríž.

"Bol som zmätený, celý čas som odpočíval na posteli a myslel som si, že sa ma snaží dobehnúť," napísal na sociálnej sieti. "Potom sme si uvedomili, že si nerobíme zo seba navzájom žarty. Šiel som do kúpeľne, aby som to skontroloval. Kríž bol čerstvo nakreslený, voda ešte stekala dole z jednej strany a škvrna je stále čerstvá. Potom som sa jej spýtal, ako by som to mohol byť ja, keď celý čas bola jediná, čo stála pred zrkadlom," vysvetlil Damian.

Po tomto incidente radšej zaskočená dvojica vymenila hotelovú izbu.

Viac o téme: SmrťHoror
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu