Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Blondínka to svojím INZERÁTOM na zoznamke zabila: Dôvod, prečo si hľadá frajera, nik neprekoná

Sydney má v živote jasne určené priority Zobraziť galériu (2)
Sydney má v živote jasne určené priority (Zdroj: imgur)

NEW YORK - Ľudia, ktorí sa zaregistrujú na internetovú zoznamku, vždy starostlivo zvažujú, čo o sebe napíšu a ako sa predstavia ostatným užívateľom. Mladá Američanka si s tým ale veľkú hlavu nerobila. Dôvod, pre ktorý si hľadá frajera, je jednoducho neprekonateľný.

Ľudia sa na zoznamku prihlasujú zvyčajne preto, lebo si chcú takouto cestou nájsť partnera. Rovnaký motív mala aj dvadsaťštyriročná Sydney zo Spojených štátov, ktorá sa zaregistrovala na Tinder. Jej inzerát tam svieti len krátko, no už i tak sa stihol navždy zapísať do povedomia užívateľov.

Prvý zoznamovací inzerát na svete vás dostane: Džentlmen tridsaťročný, vyhlasujúci...

Prečo vlastne? Veď bol len stručný a úprimný, presne taký, aké by mali byť aj ostatné. No jeho obsah...Sydney to jednoducho zabila, keď ozrejmila dôvod, pre ktorý si hľadá priateľa. Čítajte: 

Blondínka to svojím INZERÁTOM
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: imgur)

"Jediný dôvod, prečo chcem frajera, je ten, že keď si spievam Fergilicious (od speváčky Fergie, pozn. red.) a príde časť, kde spieva "som v posilke, pracujem na svojom tele, on mi to dosvedčí", potrebujem ukázať na svojho partnera a on urobí "woooh". Takto musím spievať obe časti sama a je to stresujúce, pretože hneď po "woooh" sóle musím zas rappovať a ten prechod je strašne ťažký." Ostáva len dúfať a Sydney zaželať, aby našla niekoho, kto pesničku odspieva s ňou. 

Viac o téme: InzerátZoznamka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu