Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Párty ovládla strašidelná sex ruleta: Jeden z účastníkov bujarých zábav je nakazený HIV!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BARCELONA - Ak chce človek zažiť adrenalín, uchyľuje sa niekedy naozaj k bizarným činom. Podľa portálu el Periodico sa momentálne v Španielsku roztrhlo vrece s extrémnou sexuálnou zábavkou, ktorá ohrozuje zdravie. Hra spočíva v tom, že jej účastníci majú nechránený pohlavný styk, pričom jedna z osôb má HIV. Ostatní samozrejme nevedia, kto z nich to je.

Syn (19) ruského magnáta brutálne zavraždil matku: Mal z nej vyháňať diabla, lebo s ním chcela sex

Lekári v Barcelone tvrdia, že párty so "sex ruletou" sa zvyčajne odohrávajú medzi homosexuálmi. Požadované "vzrušenie" spočíva vo vedomí, že by ste sa mohli nakaziť. Josep Mallolas z Hospital Clinic Barcelona hovorí, že tieto zábavy sú známkou toho, že ľudia "stratili rešpekt" pred HIV.

"Existuje všetko, zábavy kde sa hrá sexuálna ruleta alebo sexuálne zábavy, ktorých sa môžete zúčastniť, len keď už máte HIV," vysvetľuje Mallolas a dodáva, že pri niektorých z týchto zábav účastníci užívajú lieky znižujúce riziko prenosu vírusu.

V minulom roku srbská striptérka menom Tijana tvrdila, že v jej domovine vznikla obdoba ruskej rulety, ale bizarná variácia sa stala populárnou medzi ľuďmi obľubujúcimi extrémny sex. Účastníci majú na párty masky a jeden z nich je HIV pozitívny.

"Boháči organizujú tieto sexuálne večierky pre iných bohatých ľudí. Skutočná motivácia pre nich je zrejme riziko, že práve oni by mohli byť tými, čo majú sex s HIV infikovaným partnerom," dodala.

Viac o téme: SexHIV
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu