Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Policajtka zmenila džob, neuveríte, čo teraz robí: Zarába toľko, že sa vám zakrúti hlava!

Hannah Haversová Zobraziť galériu (3)
Hannah Haversová (Zdroj: Facebook/Public Hannah Havers)

OXFORD - Angličanka Hannah Haversová z Oxfordshire odišla po 12 rokoch od polície. Obušok zavesila kvôli stresu a vyčerpaniu na klinec. Tvrdí, že to bolo najlepšie rozhodnutie jej života. Uniformu vymenila za sporý odev a úžasný plat. Dnes sa živí ako striptérka.

Hannah strávila 12 rokov v službách zákona. Vydala sa za svojho kolegu, zarábala priemerný plat a v náplni práce mala neustály stres. Dnes zarába viac ako 5-tisíc eur mesačne, a pritom pracuje len dve až tri noci v týždni ako barová tanečníčka. Tridsaťpäťročná žena tvrdí, že zmena práce bola najlepším rozhodnutím jej života.

Najkrajšia policajtka (32) odhalila svoje nočné tajomstvo: FOTO, z ktorých všetkým padá sánka

„Naozaj ma to baví,“ prezradila striptérka pre Miltonkeynes.co.uk zúfajúc, že zmenu nepodstúpila už pred desiatimi rokmi. Popri tancovaní má vraj súčasne veľa času aj na deti, o ktoré sa svedomito stará. „Svoj džob som začala nenávidieť. Nemohla som sa dočkať príchodu domov,“ povedala o svojej bývalej práci. Paradoxne, Hannah v novej kariére podporuje aj manžel, ktorému sa páči, že má bývalá policajtka veľa voľného času na rodinu. Dokonca sa zlepšil aj ich vzájomný vzťah.

Policajtka zmenila džob, neuveríte,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Public Hannah Havers)

Ako ďalej prezradila striptérka, nikdy netúžila naháňať zločincov, navyše, svoju novú prácu považuje za bezpečnejšiu. Keď robila policajtku, niekoľkokrát bola napadnutá a musela čeliť incidentom rozličného druhu. Dnes je všetko inak.

Policajtka zmenila džob, neuveríte,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Public Hannah Havers)

 

Viac o téme: StriptérkaHannah HaversBývalá policajtka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu