Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

V detstve prišiel o penis, teraz žiari od šťastia: Konečne som ako 44-ročný prišiel o panictvo

Mohammed sa dočkal prvého sexu Zobraziť galériu (3)
Mohammed sa dočkal prvého sexu (Zdroj: Youtube/Barcroft TV)

EDINBURGH - Mohammed Abad čakal dlhé roky na to, kým sa z neho stane muž. A dočkal sa. Nedávno totiž konečne prišiel o panictvo - vo svojich 44 rokoch. Vďačí za to prostitútke, ktorú dojal jeho príbeh, tak sa rozhodla, že mu s týmto pikantným problémom pomôže.

Keď mal Mohammed, ktorého priatelia volajú Mo, šesť rokov, prišiel o penis. Počas guľovačky s kamarátmi ho zrazilo auto a ťahalo viac ako pol kilometre po ceste. Lekári mu na zrmzačený orgán pripevnili provizórnu náhradu, ktorá mu zabezpečovala priechodnosť primárnych životných funkcií, no napríklad na sex mohol zabudnúť. 

Muž (54) prehovoril o tom, ako 36 rokov nemal sex: Všetko zmenila osudná noc s mojou priateľkou

V roku 2012 mu ale svitla nádej, že aj toto sa čoskoro zmení. Vďaka britskej Národnej zdravotnej službe sa totiž dočkal bionického penisu dlhého 20 centimetrov za 70-tisíc libier (89-tisíc eur). Chirrugom z University College London trvalo tri roky, kým vyformovali nový pohlavný úd, pričom pri tom využili kožu odobratú z pacientovho ramena. Tvoria ho dve trubice, ktoré sa po stlačení gombíka na umelých semenníkoch nafúknu a spôsobia erekciu. 

V detstve prišiel o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Barcroft TV)

Abad však na svoj prvý sexuálny zážitok musel ešte niekoľko rokov čakať, pretože až nedávno sa protéza stala plne funkčnou. Keď sa o jeho príbehu dopočula štyridsaťštyriročná prostitútka Charlotte Roseová, povedala si, že mu so stratou panictva pomôže. Stala sa súčasťou jeho prvej sexuálnej skúsenosti. "Potreboval som, aby to bol niekto, kto ma akceptuje takého, aký som. Som začiatočník, takže nebolo možné odo mňa očakávať zázraky," vysvetľuje ochrankár zo škótskeho Edinburghu. 

Dvojica sa prvýkrát stretla v hoteli v centre Londýna a niekoľko dní strávila vzájomným sa poznávaním predtým, než sa spolu vyspí. Prvý pokus nevyšiel, pretože sa objavil problém s jednou stranou čerpadla, ktoré sa nenafúklo. No ďalší večer už všetko šlo hladko. "Keď to Charlotte zbadala, bola ticho a dostal som strach. No po akte povedala, že to bolo neuveriteľné. Bolo úžasné to počuť od ženy. Ležal som tam na posteli s veľkým úsmevom na tvári. Čakal som na tento deň, odkedy som mal osemnásť. Bolo to naozaj skvelé, konečne už so sebou nemusím nosiť toto bremeno," pokračuje očividne nadšený Mo. 

V detstve prišiel o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Barcroft TV)

Roseová si zvyčajne za svoje služby účtuje 160 libier (205 eur) za hodinu, no pri Mohammedovi urobila výnimku a vyspala sa s ním zadarmo. "Bola to pre mňa česť, že si pre túto výnimočnú chvíľu vo svojom živote vybral práve mňa. Na svoj prvý intímny zážitok nikdy nezabudnete. Trvalo to takmer dve hodiny. Bola som naozaj ohromená," uviedla spoločníčka, ktorá Mohammedovi dodala odvahu začať znovu randiť. Ten by sa jedného dňa rád stal otcom a podľa lekárov tento sen vôbec nie je nereálny. Počet jeho spermií a hladina testosterónu je vraj v norme, takže všetko je možné. 

Viac o téme: SexPanicUmelý penis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu