Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Nechutný trapas v priamom prenose z nej urobil hviezdu: Takúto reakciu nikto nečakal

Hallie Jacksonová Zobraziť galériu (2)
Hallie Jacksonová (Zdroj: Youtube/thesoutharse)

TENNESSEE - Reportérka NBC News má nervy zo železa. Trapas, ktorý sa jej udial v priamom prenose, ju ani na chvíľu nevyviedol z miery. Svoju reportáž dokončila bez náznaku neistoty. Málokto by si v jej situácii dokázal udržať takú profesionálnu formu.

Počas reportáže z Tennessee začal Hallie Jacksonovej z nosa vytekať hustý sopeľ. Reportérka však nepodľahla panike a s pevnými nervami rozprávala ďalej, až kým jej z nosa problematický obsah  nevytiekol úplne. Mnohí z nás by si v jej situácii zrejme pomohli vreckovkou.

Známy architekt ostal v pomykove: FOTO Objavil na Slovensku najtrápnejší zákaz na svete?!

Jacksonová hovorila v priamom prenose o voľbách budúceho amerického prezidenta a reportéri sa snažia byť vzhľadom na vážnu tému čo najlepší a najprofesionálnejší, ako pripomína Daily Mail. Usilujú sa ignorovať akékoľvek rozptýlenie. Svoj pohár hanby si síce reportérka vypila až do dna, ale víťazne. Reportérka sa k trapasu priznala aj na Twitteri. Zhodnotila, že by si mala zadovážiť veľký balíček vreckoviek, aby sa v budúcnosti vyhla podobným „najtrápnejším okamihom v živote".

VIDEO Nechutný trapas v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/thesoutharse)

Viac o téme: TrapasHallie Jackson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu