Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Manželka sa snažila potešiť muža sexi tancom: VIDEO jeho reakcie, ktorú musíte vidieť!

Manžel sa netváril vôbec nadšene. Zobraziť galériu (2)
Manžel sa netváril vôbec nadšene. (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Mnoho mužov by skákalo od radosti, keby sa ich vyvolená rozhodla, že im predvedie erotický tanec, a to aj vtedy keď sa ho chystá prostredníctvom internetu ukázať celému svetu. No zjavne existuje aj manžel, ktorého takýto krok vôbec netešil a tváril sa neskutočne znudene po tom, čo sa jeho partnerka objavila v krátkych čiernych šatách a predviedla mu svoje číslo.

Mužom prišlo pri predpovedi počasia horúco: Rosnička ukázala aj to, čo nemala v pláne

Žena s nickom Mia theViXxXeN zverejnila 17. marca na YouTube video, ktoré už má viac ako 350-tisíc zhliadnutí. V klipe oznámila, že zatancuje pre svojho manžela na pieseň Lucky Ones od Lany del Rey a pustila sa do predvádzania. Tvár jej manžela však hovorila za všetko. Neustále sa pozeral iba rovno pred seba a vyzeral, že sa nehorázne nudí, hoci vedel, že jeho reakcia je natáčaná.

Manželka sa snažila potešiť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

V komentári pod záznamom Mia o svojom manželovi napísala, že sa pred kamerou hanbí a trvalo jej hodinu, kým sa jej ho pomocou podpichovania podarilo vôbec usadiť na stoličku. Diváci ho však ohodnotili, ako muža, ktorý nebol schopný prejaviť dostatočný záujem o svoju ženu. Iní však Mii vyjadrili podporu, keď uviedli, že existuje miliónov chlapov, ktorí by ocenili to, čo urobila. "Ak nemá záujem, nájdite si niekoho iného, žijete len raz," znel jeden z odkazov od internetového užívateľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu