Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ohromení dovolenkári prichytili dvojicu sexovať na pláži: Takto vyzerá ich VIDEO spomienka

Dokonalý dovolenkový zážitok.
Dokonalý dovolenkový zážitok. (Zdroj: liveleak)

RIO DE JANEIRO - Užívať si chvíle radovánok na verejnosti je väčšinou spojené s rizikom prichytenia, na ktoré však mnoho aktérov nedbá. Možno si myslia, že budú mať dosť času sa zahaliť, kým sa priblíži nebezpečenstvo, ale niekedy býva tento odhad veľmi nepresný. Presvedčil sa o tom nielen kopulujúci pár na pláži, ale aj turisti, ktorí zrazu prefičali okolo v aute.

Strašný trapas po bujarej sexoslave: Milenec zdrhol, žena trčala dva dni v putách.. a kto ju našiel?!

Video bolo nahrané na portál LiveLeak a podľa popisu malo byť urobené kdesi v Brazílii, ale bližšia lokalita nie je určená. Bez ohľadu na nedostatok geografických podrobností, je zo spontánnych výkrikov a výbuchu smiechu celkom jasné, že sexujúci párik urobil na turistov veľký dojem.

Dovolenkári, vezúci sa v džípe, zjavne ocenili spestrenie ich vyhliadky po pláži, veď šofér dokonca na chvíľu aj spomalil a zastavil, aby si ich rekreanti mohli lepšie obzrieť a domov si odniesli naozaj nezabudnuteľnú spomienku, o ktorej budú potom rozprávať svojim kamarátom.

Rozvášnená dvojica však mala šťastie, že nikomu z osadenstva džípu nenapadlo vystúpiť a ísť sa s ňou zoznamovať, pretože detailný pohľad by už bola oveľa zahanbujúcejší, ako len zábery natočené z istej vzdialenosti, na ktorých sa nedá rozpoznať identita účastníkov sexuálnej hry.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov

Viac o téme: Sex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu