Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Poslíček pizzerie dostal padáka: VIDEO ho usvedčilo, toto sa s jedlom a pitím nerobí

Poslíček natriasa jedlom Zobraziť galériu (2)
Poslíček natriasa jedlom (Zdroj: YouTube)

LIVERPOOL - Zákazník, ktorý si v miestnej reštaurácii rýchleho občerstvenia objednal pizzu, poriadne zúril po tom, ako kuriér vzal veci do svojich rúk, pretože mu hneď neotvoril dvere. Mladík bol kvôli tomu zjavne veľmi nervózny, no ani tak sa nedá ospravedlniť to, čo predviedol na videu.

Toto je moment, kedy netrpezlivý poslíček začne triasť so sýteným nápojom a škatuľou s donáškou pizze, ktoré si objednal zákazník Mike Carter z Liverpoolu. Len preto, že musel chvíľku čakať, kým mu zákazník otvorí dvere. 

Poslíček pizzerie dostal padáka:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Záznam z bezpečnostnej kamery sa krátko nato objavil na internete a Mikea doslova šokoval. "Reštaurácia Kimos zamestnáva ako vodičov totálnych idiotov. Náhodou ich necháte čakať dlhšie než pätnásť sekúnd a už vám spravia z pizze a plechovky grcku," napísal na Facebooku. 

Keď donáška jedla vyzerá ako hnus: Vieme, čo v takých prípadoch robiť

Keď sa o videu odhaľujúcom poslíčkovo správanie dozvedel majiteľ reštaurácie Kimos, bol poriadne znechutený. "Bol som šokovaný, keď som videl, čo robil s tým jedlom. Dotyčný zamestnanec u nás pracoval len štyri dni. Pýtal som sa ho, čo to malo znamenať, ale neposkytol mi žiadne rozumné vysvetlenie, tak som ho prepustil. Naši zákazníci sú pre nás prioritou. Chceme, aby od nás dostávali to najlepšie jedlo a nápoje. Nech sa s nami poškodený zákazník spojí, aby sme mohli napraviť túto ošemetnú situáciu," povedal Mohammed Hussain. 

Viac o téme: PizzaPoslíček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu