Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Žena sa opaľovala na neskutočnom mieste: FOTO Len v tango gaťkách takto ukazovala riťku

(Zdroj: Twitter/ Dougie Mccann)

GLASGOW - Horúčavy majú na svedomí, že sa ľudia najradšej zdržujú pri vode, alebo len tak leňošia pod slnečníkom, no niektorým zdá sa vyhovuje aj mestská verzia opaľovania. Žena, ktorá nebola identifikovaná, sa rozhodla chytať bronz za veľmi zvláštnych okolností, pri ktorých ju prichytili viacerí pracovníci v okolitých budovách. Asi málokto by si totiž zvolil spôsob, ako táto Škótka, ktorá sa vyvalila na parapetu okna na treťom poschodí len v tango nohavičkách.

Ohromení dovolenkári prichytili dvojicu sexovať na pláži: Takto vyzerá ich VIDEO spomienka

Podľa svedkov išlo o kancelársku budovu, v ktorých je okolí niekoľko, takže ostatní pracovníci mali na ženu dobrý výhľad. Či si to uvedomovala, alebo nie, nie je jasné, no každopádne asi musela rátať s tým, že v takom veľkom meste ako je Glasgow neunikne pozornosti. Pravdepodobne teda iba kašľala na to, čo budú hovoriť ostatní a pokojne sa opaľovala. Zjavne sa jej riziko pádu zdalo príliš nízke na to, aby ho nepodstúpila.

K netradičnému činu mali ženu dohnať vysoké teploty, ktoré posledný týždeň postihli celú Veľkú Britániu. Po záberoch, ktoré sa ocitli na internete, si však asi do budúcnosti rozmyslí, či chce byť aj naďalej za miestnu atrakciu, alebo si radšej vyberie menej nápadnú lokalitu. A navyše aj menej nebezpečnú.

Viac o téme: Opaľovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu