Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Génius (15) sa narodil s nezvyčajným talentom: Pozrite sa mu na ruky a budete plakať

Alexej Romanov Zobraziť galériu (2)
Alexej Romanov (Zdroj: Youtube/Ruptly TV)

ZELENODOLSK - Alexej Romanov sa narodil s obrovským talentom. Bohužiaľ, aj s veľkým hendikepom. Jeho talent je však taký unikátny, že mu ani telesné postihnutie nezabránilo v ceste za uskutočnením túžob.

Mimoriadne talentovaný tínedžer je inšpiráciou pre všetkých tých, ktorí sa boja uskutočniť svoje sny a hľadajú výhovorky. Už od narodenia totiž tento 15-ročný chlapec z ruského Zelenodolska nemá prsty na rukách, no napriek tomu predviedol, ako dokáže s ľahkosťou zahrať známu skladbu od juhokórejského pianistu Yirumu. A to sa naučil hrať na klavíri len ako 13-ročný!

Hrá na klavíri ako pán a miluje Jacksona: Maďarský supertalent je hitom internetu!

Alexej sa priznal, že čím bol starší a počúval hudbu, tým viac chcel hrať na klavíri. Médiá však prezradili, že klavírne nadanie nie je všetko, v čom Alexej vyniká. Dokáže aj pekne kresliť a zvláda tiež poľnohospodárske práce – hoci mu okrem rúk chýba ešte aj jedna noha, ktorú nahrádza protetická končatina!

VIDEO Génius (15) sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Ruptly TV)

Nadaný Alexej nedávno predviedol svoj talent verejne pred publikom v Kazani za sprievodu symfonického orchestra. Keď ho počul a videl hrať dirigent, absolútne žasol. Mladíkova sila vôle je skutočne obdivuhodná a dokazuje, že talent si razí cestu aj sám.

Viac o téme: HendikepKlaviristaAlexej Romanov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu