Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Strašný trapas po bujarej sexoslave: Milenec zdrhol, žena trčala dva dni v putách.. a kto ju našiel?!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinstock)

MOSKVA - Nasledujúci príbeh sa stal ešte počas minuloročného Silvestra a osláv príchodu Nového roka, ale nič to nemení na fakte, že si jeho hlavná aktérka určite utŕžila hanbu, ktorá dlho pretrvá. Istá Moskovčanka (32) totiž veľmi bizarným spôsobom doplatila na sexuálne hry so svojím ženatým priateľom.

Muž odmietol splniť svoju manželskú povinnosť: Nebol sex, ženuška ho do krvi zmlátila nunčakmi

Podľa miestnych médií si párik chcel okoreniť svoj milenecký vzťah a počas silvestrovských osláv sa pustil do experimentovania s putami. Žena tak bola počas sexu pripútaná k rôznym objektom, ale dvojicu napokon zmohol alkohol a určite aj fyzická aktivita.

Bohužiaľ na druhý deň sa Moskovčanka prebudila sama, bez kľúčov k putám a po jej milencovi nebolo ani stopy. Keďže sa jej z nechceného väzenia nepodarilo vymaniť, bola ponechaná napospas svojmu osudu ďalších 48 hodín.

Podľa sestry obete cudzoložník utiekol z bytu "v skorých ranných hodinách na Nový rok, pretože sa bál, že by ho zbadala jej rodina". Utrpenie, ale nie hanba, sa skončilo až vo chvíli, keď do bytu prišiel brat a našiel sestru vo veľmi kompromitujúcej polohe. Ani tomu sa však nepodarilo ženu z pút vyslobodiť, a tak boli na scénu privolané záchranné zložky.

"Aj keď bola nahnevaná, nepadlo žiadne obvinenie. Je jasné, že bola dobrovoľnou účastníčkou v sexuálnej hre, a hoci bola v putách oveľa dlhšie, než mala v pláne, neutrpela žiadnu škodu, s výnimkou jej pýchy," uviedol policajný hovorca.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu