Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto by si zaslúžila každá matka: FOTO prekvapenia, ktoré mamu troch detí dojalo k slzám

Každá matka by si zaslúžila podobné ocenenie Zobraziť galériu (2)
Každá matka by si zaslúžila podobné ocenenie (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Každý sa poteší pochvale, no najväčšiu radosť vždy spraví tá nečakaná. Sarah Bartlettová (37) našla v pošte kartu, o ktorej bola presvedčená, že je oneskoreným blahoželaním k narodeninám. Keď ju však otvorila a prečítala si, čo v nej stojí, dojalo ju to k slzám. Každá matka by raz chcela dostať podobnú poštu.

Sarah má tri deti a zo všetkých síl sa snaží, aby im nič nechýbalo. Práve to si niekto neznámy všimol a rozhodol sa starostlivú matku potešiť. „Milá Sarah, toto je od inej mamy, ktorá si všimla, akú úžasnú prácu robíte,“ písalo sa v prianí. K tomu však Sarah dostala ešte jedno prekvapenie, a to 100 libier.

„Bola som v úplnom šoku. Mala som kartu pod dverami a myslela som, že to bude oneskorené prianie k narodeninám. Ale keď som ju otvorila, rozplakala som sa šťastím,“ priznala Sarah redaktorom denníka Sun. Ako sama hovorí, nie je to o peniazoch, dojalo ju samotné gesto, venované hlavne jej.

Každá matka by si
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

„Niečo takéto sa nestáva každý deň. Nikdy som nič podobné nezažila. To, že tá osoba chce ostať v anonymite ukazuje, že ide o láskavú a nesebeckú ženu,“ myslí si Sarah. Tajomstvo, kto jej takéto milé prianie poslal, ešte neodhalila. Pýtala sa všetkých známych, no zdá sa, že išlo skutočne o dobrotivého cudzinca.

Viac o téme: ListNeznámyOcenená matka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu