Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tesco láka na valentínske vychytávky: Keď uvidíte FOTO, nebudete vedieť, čo si máte myslieť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Najprv to bola šľahačka, teraz sú to pre zmenu uhorky. Obchodný reťazec Tesco sa pustil do propagovania práve tohto druhu zeleniny, pretože ho považuje za ideálny valentínsky darček. Kde chodí na tie nápady?!

Tesco rozhodne vie, ako upútať pozornosť svojich zákazníkov. V britských pobočkách sa objavila bizarná reklama na šalátové uhorky. Nápis pod nimi informoval o tom, že je to "ideálny darček na Valentína". 

Zákazníci pri pohľade na takúto nevhodnú a sexistickú podporu predaja zeleniny falického tvaru dvíhajú obočie a väčšina sa zhoduje v tom, že Tesco to tentokrát poriadne prehnalo. No iní to zas berú s nadhľadom, čo dokazujú aj ich komentáre. "Nič nevyjadrí lásku vašej partnerke viac ako tridsaťcentimetrová uhorka," vtipne podotkol Stuart Wellerman. "Okamžite to poputuje do môjho nákupného košíka," pridáva sa Matt Holden. 

Známy reťazec nie je v netradičnom propagovaní svojho tovaru žiadny nováčik. Len pred pár dňami sa podobným spôsobom snažil zvýšiť predaj šľahačky, tiež z rovnakého dôvodu blížiaceho sa sviatku všetkých zamilovaných. 

Viac o téme: ValentínTesco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu