Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tesco prekvapilo veľkou zmenou: Non-stop hypermarkety končia v ďalších siedmich mestách!

Tesco Lamač v Bratislave takisto upravilo svoje otváracie hodiny. Zobraziť galériu (4)
Tesco Lamač v Bratislave takisto upravilo svoje otváracie hodiny. (Zdroj: archív topky)

BRATISLAVA - Tesco opäť skracuje otváracie hodiny, tento raz aj v Bratislave. Zákazníci sú zmätení, v novembri minulého roka spoločnosť informovala o úprave otváracích hodín hypermarketov v desiatich mestách, no Bratislavy sa toto opatrenie týkať nemalo. Viacerí sa tak pýtajú, či za tým stoja finančné problémy britského reťazca.

"Toto dnes v Tesco Lamač dali na svoje vstupy. Žeby málo zákazníkov? Alebo je Tesco až v takých finančných problémoch, aby zatváralo? Vždy bolo non-stop a zrazu toto. Bude to aj v Petržalke a na Zlatých pieskoch?" pýtal sa čitateľ Topiek a znepokojený zákazník obchodného reťazca Tesco. Opýtali sme sa preto vedenia, prečo sa počet hypermarketov s upravenými otváracími hodinami rozšíril aj o Bratislavu.

Tesco prekvapilo veľkou zmenou:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Koncom októbra totiž spoločnosť informovala verejnosť o tom, že 10 hypermarketov bude mať od 1. novembra upravené otváracie hodiny, išlo o mestá Prievidza, Trenčín, Martin, Piešťany, Poprad, Michalovce, Nové Zámky, Levice, Spišskú Novú Ves a Zvolen.

"Nonstop otváracie hodiny sme zmenili od 1. novembra na niekoľkých vybraných predajniach, kde po polnoci nakupoval iba nízky počet zákazníkov. Urobili sme to preto, aby sme sa mohli viac zamerať na poskytovanie služieb zákazníkom počas hodín, kedy skutočne chcú nakupovať a aby sme rozumne investovali naše zdroje do služieb zákazníkom tam, kde je to najviac potrebné," zopakovala svoje stanovisko spoločnosť Tesco Stores SR.

Hypermarket Tesco Lamač sídli v Obchodnom Centre Galéria
Zobraziť galériu (4)
Hypermarket Tesco Lamač sídli v Obchodnom Centre Galéria  (Zdroj: archív topky)

"Po vyhodnotení spätnej väzby od zákazníkov sme sa rozhodli k podobnej úprave pristúpiť aj na 7 ďalších obchodoch, kde namiesto non-stop otváracích hodín budeme pre zákazníkov od 1.3. k dispozícii od 6:00 do 24:00 hod. Zmena sa týka hypermarketu Košice-Trolejbusová, hypermarketu Prešov, hypermarketu Žilina, hypermarketu Banská Bystrica, hypermarketu Trnava, hypermarketu Nitra, hypermarketu Bratislava-Lamač," doplnila zoznam hypermarketov so skrátenými otváracími hodinami Katarína Kadašiová z komunikačného oddelenia.

Ako sme sa ďalej dozvedeli, zvyšných bratislavských hypermarketov sa táto zmena týkať nebude: "V hypermarkete Petržalka a Zlaté piesky, kde si zákazníci vo zvýšenej miere prajú nakupovať aj počas noci, naďalej ponechávame non-stop otváracie hodiny."

Informácia o non-stop otváracích hodinách od prvého marca už platiť nebude.
Zobraziť galériu (4)
Informácia o non-stop otváracích hodinách od prvého marca už platiť nebude.  (Zdroj: archív topky)

Viac o téme: Obchodné reťazceOtváracie hodinyTesco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu