Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Matka v nemom úžase: Dcéra (24) spáva s jej priateľom (70), som piate koleso na voze!

Kelly a Derek - to je ale dvojka Zobraziť galériu (4)
Kelly a Derek - to je ale dvojka (Zdroj: youtube/itv)

LONDÝN - Donna sa cítila zronená a zradená, keď zistila, že jej snúbenec sa vyspal s jej dcérou. Hoci obe strany pomer popierali, detektor lži bol neúprosný a usvedčil ich. Žena sa zaprisahala, že ani s jedným z nich už nechce mať nikdy nič spoločné.

Štyridsaťdvaročná Donna žije so sedemdesiatročným Derekom už päť a pol roka. Po čase si všimla, že medzi dvadsaťštyriročnou dcérou Donnou a jej druhom sa vytvorilo až príliš silné puto. Často vtipkovali a doberali sa spôsobom, ktorý vzhľadom na ich vzťah vôbec nebol vhodný. Frustrovaná žena sa cítila ako piate koleso na voze a obava, že tým dvom ide o viac než len flirtovanie, bola čoraz silnejšia. 

Matka v nemom úžase:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube/itv)

Matka v nemom úžase:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube/itv)

Kelly nedávno priznala, že sa jej Derek páči a niečo k nemu cíti. No zároveň trvala na tom, že s ním nikdy nespala. Najhoršie obavy jej mamy sa ale bohužiaľ naplnili. Kelly totiž v britskej talkšou Jeremy Kyle Show podstúpila detektor lži, ktorý nechutnú pravdu potvrdil. Dievčina naozaj spala s dôchodcom, ktorý bol prakticky jej nevlastným otcom. Keď sa to Donna dozvedela, bola veľmi rozrušená a rozplakala sa. "Vypadni z môjho života! Prisahám, že keď prídem domov, Derekovi poviem to isté!", kričala na Kelly. 

Matka v nemom úžase:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: youtube/itv)

Tá protestovala a stála si za tým, že je nevinná. No márne. Derek sa šou nezúčastnil, pretože je vraj vážne chorý. Aký je ďalší osud tohto bizarného milostného trojuholníka, nie je známe. 

Viac o téme: SexIncest
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu