Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Syn sa vrátil domov a otca našiel mŕtveho: Na hojdačke, po sexe so sebou samým

Mesto Hove
Mesto Hove (Zdroj: Google Street View)

HOVE - Polícia na juhu Anglicka vyšetruje bizarný prípad úmrtia muža, ktorého našiel jeho syn na erotickej hojdačke. Či išlo o nešťastnú náhodu alebo samovraždu, sa zatiaľ nevie. V každom prípade je to naozaj tragikomický spôsob, ako odísť z tohto sveta.

Päťdesiattriročný muž z mesta Hove si chcel zrejme spríjemniť piatkový večer a využil na to hojdačku, ktorá sa využíva na sexuálne hry. Lenže o pár hodín neskôr ho syn našiel mŕtveho. Stále sediaceho v závesnej hojdačke v popruhoch, píše internetový denník Metro. 

 

Matka sa oddávala sexuálnemu maratónu s cudzincom: Jej dcérka (3 mes.) zatiaľ zomierala

Okolo tela ležalo niekoľko plynových fliaš, ktorých obsah ale nebol známy. Polícia sa preto rozhodla susedné domy ihneď evakuovať. Keď vyšlo najavo, že im nehrozí žiadne nebezpečenstvo, vrátili sa do svojich domovov. "Polícia úmrtie nepovažuje za podozrivé, predbežne vylúčila cudzie zavinenie. Čakáme ale ešte na správu od koronera," vyhlásil miestny policajný hovorca. 

Erotické hojdačky slúžia na realizáciu pohlavného styku tak, že jeden partner je pevne zavesený na nej, zatiaľ čo ten druhý sa pohybuje voľne. 

Viac o téme: SexSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu