Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Patrícia (†21) vyskočila v Košiciach po hádke z okna: Lukáš jej poslal srdcervúci odkaz do neba

Krásna Patrícia vypadla z okna Zobraziť galériu (2)
Krásna Patrícia vypadla z okna (Zdroj: Foto: Facebook)

KOŠICE - Obrovská tragédia sa stala ešte v piatok na košickom sídlisku KVP. Z piateho poschodia paneláku vyskočila krásna Patrícia (†21). O niekoľko hodín nato, v nemocnici vydýchla naposledy. Všetko sa pravdepodobne stalo kvôli hádke s priateľom.

Informáciu o nešťastí potvrdila hovorkyňa košických policajtov Jana Mésarová. Tragédia sa stala krátko pred polnocou za doposiaľ nezistených okolností. Existuje ale predpoklad, že si mladá žena siahla na život po hádke s priateľom.

Na mieste zasahovali bezprostredne po oznámení privolaní záchranári. "Mladú ženu sme oživovali na mieste a s vážnymi poraneniami hlavy a krku sme ju previezli do Univerzitnej nemocnice v Košiciach," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. "Pri páde utrpela Košičanka zranenia, ktorým na druhý deň v nemocnici podľahla," doplnila policajná hovorkyňa. Polícia v danej veci začala trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví, no dôjde k zmene právnej kvalifikácie pravdepodobne na usmrtenie. Polícia sa prípadom zaoberá, bližšie okolnosti nešťastia preveruje.

Patrícia (†21) vyskočila v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Rodina, priatelia a známi sa z tragédie nedokážu spamätať. Podľa profilu na sociálnej sieti Patrícia študovala na Obchodnej akadémii v Košiciach, pracovala ako operátorka vo firme. Priateľ Lukáš poslal Paťke do neba srdcervúci odkaz: "Vždy ťa budem milovať, láska moja, nikdy na teba nezabudnem. Strašne veľmi mi chýbaš, ešte stále tomu nedokážem uveriť a asi to nikdy nepochopím. Neverím, že ťa už nebudem môcť objať, dať ti pusu, že sa na mňa už nikdy neusmeješ a nepovieš mi, že ma ľúbiš. Nič tu bez teba nedáva zmysel, všetko pekné je preč," napísal na sociálnu sieť. Čo bolo príčinou konania mladej ženy ostáva zatiaľ nejasné.

 

Viac o téme: PanelákPádSamovražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu