Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dávajte si pozor na to, čo kričíte pri sexe: Susedka takmer z rozvášnenej ženy urobila teroristku Daeš

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

WISCONSIN - V mnohých prípadoch sa už potvrdilo pravidlo, že aj steny majú uši. Niektorí susedia totiž disponujú lepším sluchom, ako by ste si mysleli a ak počas milovania dávate prechod svojej vášni aj pomocou zvukovej kulisy, je takmer isté, že vo vedľajšej byte vedia, čomu sa práve venujete. Mali by ste si však dávať pozor, čo vypúšťate z úst, pretože by ste mohli skončiť dokonca na polícii.

Muž s dvojcentimetrovým penisom prehovoril o svojom utrpení: Myslel som, že som jediný na svete

Našťastie k ničomu podobnému nedošlo, ale dvojica v americkom štáte Wisconsin mala pravdepodobne namále. Susedka (82) totiž na polícii nahlásila, že počuje výkriky "Daeš je dobrý, Daeš je skvelý", ktoré sa ozývali pri sexe. Žena, ktorá bojovala s urputným prílevom hormónov tak riskovala, že môže skončiť za mrežami kvôli podozreniu z terorizmu. Babička sa možno domnievala, že za stenou sa odohrávala splodenie nového nebezpečného sprisahania.

Dôstojníci, ktorí v nedeľu o desiatej večer, zavítali do babičkinhu bytu, však toho veľa neporiešili. Žena totiž nevedela presne určiť odkiaľ z apartmánového komplexu sa krik rozliehal, a preto si jej informáciu nemohli overiť. Preto susedke iba odporučili, aby sa im v prípade, že začuje ďalšie zvláštne pro-militantné stonanie, znova ozvala. Pravdepodobne sa tak už nestalo, čo však neznamenalo, že si policajný náčelník nechal ujsť príležitosť a nepochválil sa nevšedným telefonátom na číslo 911.

Viac o téme: Daeš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu