Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Milionár sa neuveriteľne vyvliekol z obvinenia: Vykĺzol mi penis a omylom vnikol do jej vagíny

Ehsan Abdulaziz vinu poprel Zobraziť galériu (2)
Ehsan Abdulaziz vinu poprel (Zdroj: Youtube/Inside Edition)

LONDÝN - Podnikateľ zo Saudskej Arábie bol zbavený viny v prípade dievčaťa, ktoré mal znásilniť vo svojom apartmáne. Keby ste však počuli tie argumenty! Vraj sa pošmykol, spadol na ňu a nechtiac do nej vsunul svoj penis. Sudca mu to zožral.

Saudskoarabský milionár Ehsan Abdulaziz sa s osemnásťročnou dievčinou zoznámil v exkluzívnom nočnom klube Cirque le Soir v londýnskej štvrti West End, kde bola s kamarátkou, v auguste minulého roka. Pozval ich k svojmu stolu a potom ich odviezol k sebe vo svojom Aston Martine.

Milionár sa neuveriteľne vyvliekol
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Inside Edition)

Jedna tínedžerka zaspal hneď po prežúrovanej noci na gauči, s druhou odišiel do spálne a vyspali sa spolu. Dievčina sa skoro ráno zobudila na to, ako na nej leží Abdulaziz a penetruje. V jej pošve sa našli stopy jeho DNA, tak ho polícia obvinila zo znásilnenia.

 

Dievčine sa naplnili najhoršie obavy: Zavolala na detskú linku záchrany, nasledovalo peklo

Pred súdom sa štyridsaťpäťročný biznismen obhajoval tak, že "krátko predtým mal sex so svojou 24-ročnou kamarátkou, no potom zakopol a spadol na spiacu dievčinu. Jeho ešte tak trochu stoporený penis mu vraj vykĺzol zo spodnej bielizne a vnikol do nej." Vraj ju chcel len prebudiť, aby jej ponúkol tričko na spanie alebo jej zavolal taxík, no ona ho začala zvádzať a položila si jeho ruku medzi nohy. Porota zbavila Ehsana obvinenia len po polhodinovej porade.

Viac o téme: MilionárZnásilneniePenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu