Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Najhorší sex v živote muža: Po prebudení takmer vyletel z kože, keď nad sebou uvidel JEHO

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

DUNFERMLINE - Mladík si myslel, že sa k nemu chce v noci túliť roztúžená priateľka, ale keď otvoril oči, čakalo ho jedno z najväčších a najstrašnejších prekvapení v živote. Nebola to jeho priateľka, ale cudzí chlap, ktorý drzo zneužil jeho opicu!

Hneď na úvod vám prezradíme, ako sa príbeh skončil – cudzinec spiacemu mladíkovi začal poskytovať orálne uspokojenie a mladík si myslel, že ho zvádza priateľka. Ako sa niečo také mohlo stať? Traumatizovaný mladík, ktorý svoje meno nechcel prezradiť, bol večer vonku s priateľkou a v bare sa zoznámili s priateľským 22-ročným cudzincom Daleom Everardom. Ten mal práve za sebou neúspešné prvé rande.

Americký vojak zabil ženu, ktorá mu dávala orál: Zistil totiž čosi, čo ho totálne vytočilo

Mladého muža, ktorý sa stal obeťou, bolela hlava a tak odišiel domov skôr. Jeho partnerka sa s Daleom skamarátila a zostala s ním až do konca zábavy. Potom nastúpila do taxíka spolu s Daleom a nevrhla mu, že môže prenocovať v byte, v ktorom žije s partnerom. Sama si ľahla na pohovku a jej partner spokojne spal v domnienke, že je všetko po starom.

Dale ma krivé úmysly

Dale mal ale úplne iné úmysly, ako si dievčina myslela. Tajne vkročil do izby, kde spokojne spal mladík a začal mu poskytovať orálny styk. Najdesivejšie však je, že mladík nenamietal, pretože si myslel, že ide o jeho priateľku a bol v polospiacom stave. Keď naňho však Dale prehovoril, spanikáril a neskutočne nehnevaný vyskočil z postele.

Dale bol za sexuálne napadnutie odsúdený na 18 mesiacov väzenia a je registrovaný medzi sexuálnymi delikventami. Zvrhlík bol potom údajne sám zdesený tým, čo spáchal pod vplyvom alkoholu, ako uviedol na svoju obhajobu pred súdom, uviedol Daily Mail.

Dale Everard
Zobraziť galériu (2)
Dale Everard  (Zdroj: Facebook/UK Sex Offenders Named and Shamed)

Viac o téme: OpicaSexDale Everard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu