Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kuriózna smrť: Babička (†91) sa zadusila počas sexu so ženatým susedom (49)

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Profimedia)

PORTO - Aj vyšší vek a sexuálne vyžitie idú dokopy, ale nestáva sa často, aby prišlo k podobnému prípadu, aký šokoval portugalských policajtov. Ženu, ktorá už dovŕšila úctyhodných 91 rokov, našli ležať mŕtvu na posteli vo veľmi lascívnej polohe a pri nej ležala jej erotická pomôcka.

VIDEO Ruskom otriasla krvavá dráma: Manžel političky (†30) odpálil bombu v aute počas ich sexu

Babička z dediny Aveiro, ktorá sa nachádza približne 80 km južne od Porta, bola od pása dole nahá a polícia je presvedčená, že sa udusila počas sexuálnych radovánok so svojím 49-ročným susedom. Ženatého otca dvoch detí zatkla po analýze DNA zo spermií, ktoré sa našli na mieste nešťastia.

Muža prepustili na kauciu po tom, čo sudca uviedol, že pitva určila ako príčinu smrti zadusenie, ku ktorému došlo pri sexuálnej hre, ktorá sa vymkla kontrole. Išlo teda o následok tragickej nehody.

Iný sused opísal ženu, ktorá žila sama, ako "veľmi aktívnu" aj napriek svojmu veku, a povedal, že dotyčný muž k nej často dochádzal vykonávať nejaké pomocné práce. Polícia dodala, že nenašla žiadne stopy po násilnom vniknutí do domu a z domu ani nič nezmizlo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu