Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Schovával sa pred políciou na najhoršom možnom mieste: Matthewa (†22) zožral obávaný predátor

Matthewa dobehla karma skutočne nepríjemným spôsobom. Zobraziť galériu (2)
Matthewa dobehla karma skutočne nepríjemným spôsobom. (Zdroj: polícia Brevard County)

BREVARD COUNTY – Indovia veria, že karma sa Vám odplatí za všetko, čo v živote spravíte. Matthew Riggins (†22) sa živil veľmi nečestným spôsobom. Bol lupičom, ktorý sa skrýval pred políciou. Ako skrýšu si ale vybral skutočne nevhodné miesto, a to príbytok aligátora, čo sa mu stalo osudným. Všetci sa zhodli na tom, že takýto trest si nezaslúžil.

Matthewa našli ešte pred dvoma týždňami blízko jazera Barefoot Bay. Pitva ukázala, že sa utopil v dôsledku poranení, ktoré mu spôsobil aligátor. Matthew sa schovával pred políciou, nakoľko ho hľadali v súvislosti s niekoľkými vlámaniami. Keď jeho telo polícia vyťahovala z vody, zahnal sa po nich zrejme ten istý aligátor, ktorý Matthewa napadol.

Schovával sa pred políciou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: polícia Brevard County)

Kvôli agresivite floridská Fish and Wildlife Conservation Commission rozhodla, že aligátora musia usmrtiť. V jeho žalúdku následne objavili končatiny nebohého Matthewa. „Schoval sa na zlom mieste,“ uviedla Laura Farris pre Bay News 9. O tom, kde sa jeho telo nachádza, políciu informovala priateľka, ktorej ešte z miesta pri Barefoot Bay volal, potom sa už neozval.

Viac o téme: ZlodejAligátorMočiare
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu