Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Ruskom otriasla krvavá dráma: Manžel političky (†30) odpálil bombu v aute počas ich sexu

Oksana výbuch neprežila Zobraziť galériu (3)
Oksana výbuch neprežila (Zdroj: youtube, vk.com)

NOVOSIBIRSK - Očarujúca politička z najväčšieho sibírskeho mesta Novosibirsk zahynula pri explózii bomby odpálenej v Toyote RAV4. Oksana Bobrovskaya, ktorá bola členkou Putinovej vládnucej strany Jednotné Rusko, sedela počas výbuchu v aute spolu so svojím manželom. Ich telá našli polonahé, pričom mladá žena prišla o väčšinu tváre.

Mladá žena (†31) počas sexu vykríkla meno exmanžela: To, čo prišlo potom, je horšie ako z hororu

K tragédii došlo vo štvrtok v noci na parkovisku v blízkosti Oksaninej kancelárie. Vonku bolo v tej chvíli približne mínus šesť stupňov Celzia. Polícia pracuje s teóriou, že výbušninu odpálil jej manžel Nikita v záchvate žiarlivosti. Podľa anonymných zdrojov sa pár pred nešťastím pohádal a muž političku obvinil, že ho podvádza s bohatým milencom. Očití svedkovia uviedli, že keď telá vytiahli zo zadných sedadiel, obaja boli od pása nadol nahí.

"Je tu verzia, že mal v rukách granát, alebo kúsok TNT," povedal policajný zdroj pre The Siberian Times. "Kontrolujeme všetky verzie," dodal zdroj. Starosta Novosibirsku Anatolij Lokot si je však istý, že za Oksaninou smrťou sú rodinné problémy. "Nebol to teroristický čin," uviedol.

VIDEO Ruskom otriasla krvavá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube, vk.com)

Jevgenija Romanovová, ktorá žije v bytovom dome s výhľadom na parkovisko, kde pár zomrel, povedala: "Najprv bolo počuť výbuch. Bezpečnostné alarmy susedných vozidiel začali hučať a ja som ešte s manželom vtipkovala, že to sa musela začať vojna s Tureckom. Potom som sa pozrela z okna a uvidela celý ten masaker. Môj manžel šiel dole na ulicu, ja som sa pozerala z okna. Bolo to desivé - niečo, čo by som nepriala nikomu, aby videl. Bezhlavé telá, sklo pokryté krvou ... nočná mora."

VIDEO Ruskom otriasla krvavá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube, vk.com)

Tvár ženy sa nedala po výbuchu tamer rozpoznať, opísal udalosť ďalší svedok s tým, že nemala skoro žiadnu hlavu. Bobrovskaya bola poslankyňou v regionálnom zákonodarnom zhromaždení v Novosibirsku. Jej manžel Nikita bol bývalý vojak špeciálnych služieb ruskej armády. Podľa istých tvrdení vzťahy medzi manželmi boli napäté, pretože Nikita nikde nepracoval a Oksana zostala jedinou živiteľkou rodiny. Pár mal spolu štvorročnú dcéru.

Ruský portál LifeNews.ru neskôr informoval, že istý anonymný policajný zdroj prezradil zaujímavé skutočnosti. Dvojica mala mať pred explóziou sex, čomu nasvedčuje biologický materiál nájdený na tele ženy. "Pravdepodobne počas prudkého konfliktu ju pod hrozbami začal nútiť vykonať svoju manželskú povinnosť a ukazoval jej výbušné zariadenie," dodal zdroj.

Viac o téme: Oksana bobrovskaya
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu