Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Priateľku podozrieval z nevery: Nachystal pascu a strápnil ju s FOTO pred celým svetom

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Muž, ktorý mal podozrenie, že k nemu nie je priateľka veľmi úprimná a poza jeho chrbát minimálne flirtuje s niekým iným, sa rozhodol pre odvážny krok. Vytvoril si falošnú identitu na Snapchate a už len čakal, kedy jeho vyvolená padne do pripravenej pasce. Jej chyba prišla čoskoro a on dôkaz o jej nevere zdieľal na sociálnej sieti. Nemenovaná žena sa teraz môže prepadnúť od hanby pod zem.

Na diskotéke sa bozkávala s mužom svojich snov: Pátrala po ňom na Facebooku a... celé zle

Šikovný priateľ, ktorý si želá zostať v anonymite, vytvoril účet na Snapchate, kde prestieral, že je ich spoločný kamarát a okamžite zatiahol ženu do konverzácie. Údajne to vôbec netrvalo dlho, kým sa "obeť" rozhodla, že nadišiel správny čas poslať mu fotografie, na ktorých sa takmer polonahá predvádza v lascívnych pózach.

Muža jej správanie sa natoľko vytočilo, že si svoj záchvat hnevu vyventiloval na Facebooku, kde jej odvážne snímky zverejnil a označil ju na nich. Do svojho príspevku dopísal: "Tu... Tieto zábery od... boli určené pre teba. Nakoniec som ju prichytil, musel som predstierať, že si ty, takže tu, chlape, ja som s ňou skončil."

Priateľku podozrieval z nevery:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: snapchat/FB)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu