Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Na diskotéke sa bozkávala s mužom svojich snov: Pátrala po ňom na Facebooku a... celé zle

Fotka, ktorá Mattovi rozbila vzťah Zobraziť galériu (4)
Fotka, ktorá Mattovi rozbila vzťah (Zdroj: Facebook)

STOCKPORT - Dvadsaťdvaročná Britka na internete zverejnila fotku mladíka, s ktorým sa zoznámila na diskotéke a vymenila si s ním zopár horúcich bozkov. Dievčina sa ho rozhodla vypátrať, pretože úžasnejšieho muža podľa jej slov ešte nikdy predtým nestretla. No tento príbeh mal nečakaný záver.

Pippa McKinneyová nedávno oslavovala narodeniny v nočnom klube v Manchestri a stretla tam muža svojich snov. Od slov po chvíli prešli k nežnostiam. Keď sa večer chýlil ku koncu, dal jej svoje telefónne číslo. Neskôr však dievčina zistila, že si ho zle zapísala, a tak sa mladíka rozhodla vypátrať pomocou internetu. Na Facebooku zverejnila fotku, na ktorej sa bozkávajú s textom: Včera večer som stretla tohto chlapíka, je absolútne úžasný. Rada by som ho znovu videla, ale som si bohužiaľ zle zapísala jeho telefónne číslo. Je z Whythenshaw a volá sa Matt, viete mi niekto pomôcť?"

Na diskotéke sa bozkávala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

O 14 tisíc lajkov a 2000 zdieľaní neskôr ho nakoniec vypátrala. Ostala ale veľmi sklamaná, pretože sa ukázalo, že jej princ má priateľku menom Emily. Z nevinného statusu sa odrazu stal dôkazový materiál nevery a z Matta zas terč posmechu a hnevu. "Bože môj, nemožem tomu uveriť. Nie je to moja chyba, povedal mi, že je nezadaný."

Na diskotéke sa bozkávala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Na diskotéke sa bozkávala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Emily sa samozrejme s neverníkom rozišla a ani Pippa už o neho po tom všetkom nemá viac záujem. Obe dievčatá si to dokonca spolu vydiskutovali a nakoniec z nich ešte budú možno aj priateľky.

Viac o téme: Nevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu