Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Manžela prichytila, ako jej zahýba so slúžkou: A do väzenia pôjde zrejme ona!

Dôkaz ako hrom
Dôkaz ako hrom (Zdroj: YouTube)

RIJÁD - Človek by čakal, že keď žena prichytí svojho muža pri nevere, minimálne, ako sa mu môže pomstiť, je, že zverejní video, ktoré ho usvedčuje. A práve na to jedna chudina zo Saudskej Arábie zrejme poriadne doplatí. Pretože tam platia zákony, nad ktorými občas rozum zastáva.

Každá žena, ktorá prichytí svojho manžela, ako ju podvádza, má právo byť na neho nahnevaná. Presne tak sa cítila Arabka, ktorá natočila svoju zákonitú polovičku, ako flirtuje, objíma a bozkáva rodinnú slúžku. Manžela už dlhšie podozrievala z toho, že jej zahýba a teraz má v rukách konečne aj nevyvrátiteľný dôkaz, keď všetko zaznamenala na mobil. Video potom zverejnila na sociálnej sieti s popisom: "Minimálny trest pre môjho manžela je jeho škandalizácia."

To ale nemala robiť. Teraz jej totiž hrozí ročný nepodmienečný trest za ohováranie a hanobenie mena. V Saudskej Arábii totiž prísne postihujú kohokoľvek, kto sa prostredníctvom fotografií alebo

 

On ju podviedol, ona sa nas*ala: Ohnivá pomsta ohrdnutej milenky, penis vzbĺkol ako fakľa

V arabských krajinách sa čoraz častejšie stáva, že sa ženatí muži zaplietajú so svojimi slúžkami. Podľa predstaviteľov krajiny je to znamenie zlej morálky.

Viac o téme: Nevera Saudská Arábia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu