Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lauru podvádzal manžel: Pomstila sa mu tak drsne, že sa muž z toho ešte dlho nespamätá

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstockphotos.com)

BIRMINGHAM - Manželka, ktorá mala podozrenie, že ju jej drahý podvádza, sa mu rozhodla pomstiť naozaj bolestivým spôsobom. Zatiaľ čo on bol na služobnej ceste, stihla predať ich spoločný dom. Muž, ktorý sa utrmácaný vrátil z letiska, len prekvapene pozeral, prečo zrazu nepasujú kľúče do zámky.

On ju podviedol, ona sa nas*ala: Ohnivá pomsta ohrdnutej milenky, penis vzbĺkol ako fakľa

Laura (42) našla v mužovom telefóne správu od neznámej ženy, ktorá mu prisľúbila, že keď príde do New Yorku, čaká ho sexi privítanie. Táto skutočnosť v nej zanechala takú ranu, že keď jej manžel odcestoval na dvojtýždňovú služobnú cestu do USA, neváhala ani chvíľu a pripravila všetko potrebné na predaj domu.

Vzhľadom na to, že keď sa pár dostal do finančných problémov, pomohla mu s peniazmi a hypotékou jej rodina, nepotrebovala Laura manželov súhlas a mohla nehnuteľnosť pokojne umiestniť na trh. Snažila sa urobiť maximum pre to, aby sa predala do 14 dní, kým bude manžel preč, čo sa jej aj podarilo. Potom si jednoducho zbalila kufre a mohla v pokoji čakať, ako sa zatvári neverník.

Nič netušiaci Craig Arnold (44) prišiel o jedenástej v noci domov a zdalo sa mu čudné, prečo sa všade svieti a z domu sa ozýva hluk. Jeho manželka zvykla totiž chodiť spať skoro, a tak očakával, že všade už bude tma. Navyše ani kľúč nešiel zasunúť do zámky, preto zazvonil, ale jeho obavy sa nijako nezmiernili. Otvoriť mu prišiel 21-ročný mladík, ktorý v dome býval spolu s ďalšími piatimi študentmi a jemu došlo, že manželka nehnuteľnosť predala.

 

Hell hath no fury like a woman scorned...

Posted by The Mirror on 23. listopad 2015

"Všimol som si, že všetok Laurin nábytok bol preč, ale stoličky a stoly, ktoré som zdedil po svojom zosnulom otcovi, plus sada golfových palíc a vintage rádio, ktoré Laura vždy nenávidela, trónili pri kuchynskom stole v celej svojej kráse," uviedol pre Birmingham Mercury muž, ktorému nešlo do hlavy, ako to všetko manželka za 14 dní stihla. "Vzťahy medzi nami teraz nie sú veľmi dobré," priznala Laura pre britský denník.

Ako sa však zdá, Craig sa s jeho osudom začína zmierovať a hoci bol spočiatku neskutočne naštvaný, život je podľa neho príliš krátky a netreba medzi sebou kvôli deťom pestovať ďalšie nepriateľstvo. Rozhodne sa však poučil, že si za ženu už druhýkrát nemá brať Talianku.

Viac o téme: Laura Arnold
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu