Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hanba na tri zimy: Žena poslala manželovi správu o svojej mokrej vagíne, odpoveď ju dorazila

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Postkoitálne flirtovanie s vlastným manželom sa nevyplatilo istej žene, ktorá mu poslala na mobil odkaz na článok, obsahujúci fakty o tom, čo všetko dokáže vagína. Pripojila aj dôvod, prečo tak robí a pravdepodobne čakala nejakú vtipnú odpoveď. Tá síce prišla, ale určite si ju predstavovala úplne inak.

Žena takmer zlomila mužovi penis: Stačilo urobiť takúto hlúposť počas sexu!

Vášnivá noc zjavne prinútila ženu rozoberať pred manželom detaily o svojej vagíne, keď mu spolu s odkazom na článok napísala aj vysvetľujúcu správu o tom, že je určený pre neho, keďže sa mu zdala minule viac otvorená a mokrá.

Na jej prekvapenie však nedostala odpoveď od manžela, ale neznámeho anonyma, ktorý jej odpísal: "Je to skutočne zaujímavý článok a všetko, ale domnievam sa, že máte zlé číslo." Empatický muž jej však aspoň zaželal veľa šťastia s jej vagínou.

Žena sa mu potom ospravedlnila. Vraj písala manželovi, ale zadala zlú predvoľbu, hoci zvyšok čísel majú rovnaký. "Dúfam, že si Váš manžel užíva Vašu mokrú vagínu rovnako, ako ja túto konverzáciu :)," odpísal jej na záver neznámy adresát so zmyslom pre humor.

 

Hanba na tri zimy:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: imgur)

Hanba na tri zimy:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: imgur)

Viac o téme: Vagína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu