Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

David (18) na FOTO chce byť pre ženy nedosiahnuteľný: Netúžim ani po sexe, je to nebezpečné

David Sherratt Zobraziť galériu (2)
David Sherratt (Zdroj: thinkstock)

LONDÝN - David sa k ženám obracia chrbtom. Je presvedčený, že vzťahy či manželstvá sa končia krachom a sex je ešte nebezpečnejší – môže sa skončiť až obvinením zo znásilnenia. Hoci je mladík už dospelý a jeho rovesníci s dievčatami flirtujú ostošesť, svoj postoj nehodlá zmeniť.

Osemnásťročný David Sherratt nikdy nemal priateľku alebo sex. „To nie je pre mňa,“ povedal pre Wales Online. Študent chémie je súčasťou skupiny podobne zmýšľajúcich mladých mužov s názvom MGTOW, v ktorej sú združení ľudia idúci „vlastnou cestou“. Obávajú sa, že ženy a vzťahy by mohli byť nebezpečné.

Muž (54) prehovoril o tom, ako 36 rokov nemal sex: Všetko zmenila osudná noc s mojou priateľkou!

Dávid sa bojí, že keby mal príležitostný sex, niekto by ho mohol obviniť zo znásilnenia. Je jednoducho opatrný. Keby ho nejaká žena obvinila, ako by jej dokázal, že to nebola pravda? Aj muži by podľa neho mali mať viac práv, pretože v partnerstve môžu takisto skončiť ako zneužívaní.

Muži strácajú práva

Manželstvo podľa Dávida nemá zmysel, lebo 50 % párov ho ukončí rozvodom. „Spýtajte sa každého muža, ktorý sa rozviedol, či by neskončil lepšie, keby zostal slobodný,“ myslí si študent Cardiff University a trvá na tom, že za jeho rozhodnutím nie je nenávisť k ženám.

Vedci zistili, ako globálne otepľovanie zmení sexuálny život ľudstva: Vyhynieme?!

Rodičia Dávida sa rozviedli, keď mal tri roky a odvtedy ho vychovávala iba mama. Väčšina Dávidových priateľov sú ľudia z online sveta, s ktorými sa nestretáva osobne, ale s ktorými zdieľa svoje názory z detskej izby a rozumie si s nimi. Sú to muži z MGTOW, ktorí tvoria novodobú protiváhu feministickému hnutiu. Nevznikli ako reakcia na feminizmus, ale ako skupina, ktorá chce poukázať na to, že muži v niektorých situáciách stratili ľudské práva.

David (18) na FOTO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/David Sherratt)

 

Viac o téme: SexDavid Sherratt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu