Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nový sexuálny trend: Ženy v snahe o orgazmus platia 190 eur cudzincom za trenie vagíny

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - V nádeji na zlepšenie ich sexuálneho života a dosiahnutie trvalejšieho vyvrcholenia, sa ženy obracajú k orgazmovej meditácii. Neobvyklý nový sex trend vo svete zaznamenal nárast počtu žien platiacich za to, aby sa neznámy človek dotýkal ich intímnych partií.

Študentka (20) prežíva pikantný problém: Tri roky to skúšam, moja babka by sa prepadla od hanby!

Ide o skupinové triedy zamerané na masturbáciu, ktoré sľubujú "väčší stav vedomia, zlepšenie intimity vo vzťahoch a všeobecne zvýšenie zručností pri dosahovaní orgazmu". Počas meditácie sa ženy vyzlečú od pása nadol, zatiaľ čo lektor sa im pohráva s klitorisom 15 minút, píše  Daily Star. Pred začatím lektor veľmi podrobne popíše, čo si treba všímať, ako napríklad farbu, textúru či tvar.

Tento druh meditácie bol založený v roku 2001 a odvtedy naberá na popularite. Existuje viac ako 10-tisíc lektorov, len v samotnom Spojenom kráľovstve ich je okolo 2000. Stretnutia priťahujú páry vo veku od 20 rokov až po 80-ročných seniorov. Orgazmová meditácia bola založená Nicole Deadoneovou a jej organizáciou OneTaste v San Franciscu.

"Ženský orgazmus je životne dôležitý pre každú ženu na planéte," povedala. Za niečo také si však, samozrejme, treba aj zaplatiť. Jedno sedenie stojí v prepočte 190 eur.

Viac o téme: Sex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu