Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Krutá smrť manželov v hotelovej vírivke: Infarkt počas sexu, nechtiac zabil svoju ženu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: palaceresorts.com)

MEXIKO - Kanadský pár, Charles Mckenzie (†67) a jeho manželka Dorothy (†63), sa vybral do Mexika na svadbu svojej dcéry a zároveň, aby si doprial trochu oddychu v peknom prostredí. Ubytoval sa v hoteli Playacar Palace v letovisku Playa del Carmen, kde sa rozhodol využiť vírivku na relaxáciu a podľa portálu mirror.co.uk aj na iné sexuálne aktivity, ktoré sa mu stali osudným.

Mladá žena (†31) počas sexu vykríkla meno exmanžela: To, čo prišlo potom, je horšie ako z hororu

Podľa prokuratúry našli ich telá vo vírivej vani v utorok o desiatej hodine ráno, len dva dni pred svadbou ich dcéry. Muž pravdepodobne utrpel infarkt, jeho žena sa zadusila pri ponorení. McKenzieho švagor Doughlas Hastings sa pre kanadských novinárov vyjadril, že rodina je momentálne zamestnaná zabezpečením pohrebných formalít a o svadbe nemá teraz ani potuchy.

Krutá smrť manželov v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: palaceresorts.com)

Spočiatku existovala domnienka, že manželka mohli zahynúť v dôsledku technickej poruchy na vírivke, čo však hotel odmieta. Jeho hovorca sa vyjadril, že miestnosť bola úplne v poriadku a všetky zariadenia pracovali perfektne.

Krutá smrť manželov v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: palaceresorts.com)

Ministerstvo zahraničných vecí v Ottawe potvrdilo, že dvaja Kanaďania zomreli v Mexiku, ale nechcelo uvoľňovať žiadne podrobnosti. "Kanadskí konzulárni úradníci v Playa del Carmen, Mexiko, sú v kontakte s miestnymi úradmi pre získanie ďalších informácií a poskytujú konzulárnu pomoc rodine a priateľom," povedal hovorca v e-maile pre CTV News.

Viac o téme: Charles MckenzieDorothy Mckenzie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu