Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na Marse objavili novú záhadu: Tajomná socha je vraj dôkaz inteligentného života

Socha sa podobá na Budhu
Socha sa podobá na Budhu (Zdroj: nasa, mirror)

LONDÝN - Červená planéta je pre hľadačov mimozemského života hotový magnet. Pravidelne prichádzajú s novými informáciami o tom, čo zvláštne a tajomné sa im podarilo na Marse nájsť. Tentokrát sa podľa nich zdá, že by cudzinci z vesmíru mohli byť dokonca nábožensky založení.

FOTO Loď z Hviezdnych vojen na Marse? NASA na červenej planéte zachytila záhadný objekt

Lovci UFO najnovšie naďabili na snímke NASA na útvar podobný soche Budhu, ktorá má byť dôkazom, že na planéte existoval inteligentný život. Podľa UFO Sightings Daily by mal svet tento objav vziať na vedomie.

"Táto fotografia by sama o sebe mala dostatočne presvedčiť OSN, že kedysi existoval inteligentný život na Marse, ale NASA nechce, aby niekto vedel pravdu, pretože by boli požiadaní, aby sa podelili o informácie a technológie, ktoré našli,​​" tvrdí Scott Waring.

Na Marse objavili novú
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: nasa, mirror)

"Záber ukazuje tvár a hlavu otočenú doprava, prsia, bacuľaté brucho, ramená. Veľmi pozoruhodný detail na tejto fotografii," dodal Waring.

Tento prípad ale nie je prvým "pozorovaním" sochy Budhu na Marse. Podobné fascinujúce nálezy boli na internete zdieľané už v minulosti. Medzi ostatné veci, ktoré boli nedávno zočené na Marse, patrí levitujúca lyžica, vesmírny krab či marťanská verzia Stonehenge.

Viac o téme: MarsBudha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu