Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Na červenej planéte mal havarovať mimozemský dron postavený Marťanmi!

Skala alebo dron?
Skala alebo dron? (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Na prvý pohľad sa môže planéta Mars zdať opustená a bez života, ale podľa konšpiračných teoretikov to skôr vyzerá, že je tou najrušnejšou časťou našej slnečnej sústavy. Minulý týždeň tu pozorovatelia UFO napríklad naďabili na čosi, čo sa podobalo na mláďa polárneho medveďa a teraz sa zase do centra ich záujmu dostal záhadný metalický objekt.

Na ISS našli malých, ale zákerných votrelcov: Astronauti tam hore nie sú sami, tvrdí NASA

Podľa portálu UFO Sightings Daily sa ľudstvo vďaka snímke z prieskumnej sondy môže stať svedkom toho, že Marťania naozaj využívajú vyspelé technológie a táto vec na fotografii je pravdepodobne nejaké zvláštne bezpilotné lietadlo. Treba však podotknúť, že portál pripúšťa istý počítačový zásah do pôvodnej snímky NASA, na ktorej objekt pripomína skôr skalu, než nejaký kovový prvok.

Tak či onak, tento "objav" zaznamenal úspech už aj na internete. Kanál Paranormal Crucible na YouTube uvádza, táto anomália by mohla byť výsledkom inteligentného dizajnu a bola vyfotografovaná sondou skúmajúcou oblasť okolo krátera Gale.

"Podľa môjho názoru je tento objekt mimozemský dron možno postavený domorodou marťanskou populáciou, alebo možno pochádza od iných mimozemských druhov, ktoré skúmali povrch Marsu," vysvetlil človek stojaci za Paranormal Crubicle.

Viac o téme: Mars
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu