Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tento chlap sexuje s celou svojou rodinou: DNA test potvrdil najväčší hnus, ktorého sa dopustil

Vinnie to hrá na všetky strany Zobraziť galériu (2)
Vinnie to hrá na všetky strany (Zdroj: ITV)

LONDÝN Celá Británia je zhnusená z muža, ktorý spáva s členmi svojej rodiny. Z dcér zároveň spravil svoje priateľky a najnovšie sa prevalilo, že jedna z nich mu porodila dieťa. Zachová sa aspoň teraz ako chlap?

Vinnie je pre britské publikum už pomerne známa firma. Pred časom sa objavil v programe Jeremy Kyle Show na televízii ITV, kde sa priznal k tomu, že spáva so svojimi dvoma nevlastnými dcérami. Pred pár dňami sa do neho vrátil, pretože čelí jednému veľmi nepríjemnému problému. Dcéra Leanne, ktorá je zároveň jeho súčasnou priateľkou, tvrdí, že Vinnie je otcom jej sedemmesačnej dcéry.

Blondínka dostala list od svojej mamy: Dozvedela sa pravdu o otcovi, chcelo sa jej zvracať

"Sex, sex, vidíš len sex! Čo to, preboha, s tebou je? Sexujes s celou svojou rodinou! povedal zhnusený moderátor Jeremy zvrhlíkovi. "Neovplyvníš to, do koho sa zamiluješ," odpovedal Vinnie. Jeho slová ale vyznievajú tak trochu zmätočne, pretože predtým povedal, že "sex s Leanne bola tá najhoršia vec, akú v živote urobil, a že sa po ňom musel umyť dezinfekčným prostriedkom".

Tento chlap sexuje s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ITV)

Svojrázny lámač sŕdc so svojou dcérou chodí dva a pol roka, no nie je si istý, či dieťa splodila s ním. Podstúpil preto DNA test, ktorého výsledky sa dozvedel v priamom prenose. Boli pozitívne, čiže sa tým pádom stal otcom a dedkom zároveň. "Je to priam šokujúce a naozaj veľmi nechutné. Otec tej malej je zároveň jej dedkom," dodal Kyle, ktorý na záver Vinnieho varoval, aby s Leanne ostal a postaral sa o ňu a aby už nespal so žiadnou inou členkou svojej rodiny.

Viac o téme: SexIncest
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu