Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Halloween, pre ktorý vás deti budú milovať!

Offline tábor Zobraziť galériu (5)
Offline tábor (Zdroj: Lgh International)

Offline tábor má za sebou 3 turnusy počas letných prázdnin kde sa viac ako 170 detí stretlo s najznámejšími youtubermi na Slovensku, ktorých s ich popularitou vo svete detí môžeme právom nazvať „detské celebrity“.

Reč je o mladých ľuďoch, ktorých prácou je zabávať detí svojou povahou a osobnosťou prostredníctvom videí zdieľaných na známom portáli Youtube. Mená ako Gogo, Expl0ited, Selassie, Toto je ten náš Matúš, Lucy PUG, Paulína, Bača či Fajtiík boli deťom počas 7 dní viac ako 15 hodín plne k dispozícii aby ich naučili základy youtuberstva, ukázali ako videá na Youtube vznikajú od samotnej myšlienky až po výstupný render a samozrejme že boli dostupní aj na tradičné hry a zábavu face to face. Proste boli ich miláčikovia na dosah ruky a deti tak boli aspoň na pár dní OFFLINE. To je totižto hlavnou myšlienkou táborov organizovaných pod touto značkou.

Letný Offline tábor hostil spolu viac ako 15 zaujímavých hostí. Okrem zábavy s youtubermi aktívne športovali pod profesionálnym dozorom baseballového klubu Apollo z Bratislavy, spievali s Jurajom Zaujecom a cvičili psíky s Monikou Olšovskou a Saškou. V rámci programu zvládli náročný výstup na hrad Gymeš, celodenný výlet v Bojniciach, kde navštívili našu najstaršiu ZOO na Slovensku ako aj Bojnický zámok. Nechýbala diskotéka s profesionálnym DJom a sprievodné atrakcie a aktivity v rezorte. Jedným slovom MEGA PRÁZDNINY.

A práve na žiadosť detí a ohlasy rodičov Offline tábor prichádza so svojou jesennou verziou v štýle Halloween. Stále populárnejší sviatok, ktorý sa nesie v znamení masiek, strašidiel, karnevalov a v neposlednom rade spomienky na zosnulých príbuzných získava na atraktivite aj u detí. Konať sa bude v rekreačnom zariadení Stará Myjava, ktoré vďaka svojej polohe patrí medzi najvyhľadávanejšie rekreačné zriadenia nie len v lete ale aj v zime. Počas 4 dní bude program navrhnutý tak, aby deti prebádali všetky stránky tohto emócie striedajúceho sviatku. Budú sa zabávať, budú sa strašiť a budú aj spomínať. Do skupiny hostí prijali pozvanie Expl0ited, Matúš a Moma za youtuberov a zostavu doplní najznámejšia DJka na Slovensku Djane Tamira a profesionálni artisti, ktorí deťom predvedú UV & PYRO show. Tábor je dostupný pre všetky deti vo veku 8-16 rokov. Prihlášky a všetky dôležité informácie nájdete na stránke www.offlinetabor.sk. Registrácia možná len do 27.10.2015.

Predpredaj exkluzívne v sieti Predpredaj.sk

- reklamná správa -

Viac o téme: Offline tábor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu