Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najsexi počítačová hackerka tvrdí: Môžem zničiť nadnárodné korporácie svojimi prsiami!

Najväčšou devízou tejto ženy sú vraj prsia. Zobraziť galériu (3)
Najväčšou devízou tejto ženy sú vraj prsia. (Zdroj: imgur)

PEKING - Počítačoví hackeri nie sú práve skupina ľudí, ktorá by bola preslávená svojim príťažlivým vzhľadom a sexuálnou charizmou . Mladá dievčina z Číny s prezývkou SexyCyborg sa však domnieva, že práve to je jej devíza. Najprv totiž bezpečnostné stráže rozptýli "hornou časťou svojho tela" a potom zasadí vybranej spoločnosti vražednú ranu.

Internetom koluje podozrivé VIDEO: Ukrajinskí hackeri tvrdia, že odhalili tajomstvo IS!

V príspevku na webovej stránke pre zdieľanie obrázkov Imgur ukázala okrem iného spôsob, ako skryť hackerskú technológiu v topánkach s vysokými podpätkami. Potom už jej zostáva iba jediné, vybrať sa sexi oblečená do sídla nepriateľa a spôsobiť katastrofu.

Najsexi počítačová hackerka tvrdí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: imgur)

"Myslím, že je tu reálna šanca, že by ma chlap pozval do svojej kancelárie po niekoľkých drinkoch, ale kabelka by bola podozrivá a nechanie mobilných telefónov na vrátnici je štandardná prax v akomkoľvek rozumnom bezpečnostnom zariadení," vysvetľuje SexyCyborg a dodáva, že jej typický odev neponecháva priestor na to, aby mohla niečo skrývať, čo je o dôvod viac, aby ju nikto nepodozrieval.

Najsexi počítačová hackerka tvrdí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: imgur)

Svojimi prsiami odvedie pozornosť od topánok a nikto tak nezbadá skutočné nebezpečenstvo, ktoré sa ukrýva na jej nohách. Vo vysokých podpätkoch má vložené hackerské zariadenie, ktoré môže byť zapojené do počítača a umožňuje zbierať heslá alebo iné citlivé informácie. Keď ju však portál mirror.co.uk požiadal o jej skutočné meno a vek, nereagovala. Pravdepodobne aj to sú dáta, ktoré nechce zverejniť.

Viac o téme: HackerPrsia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu