Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Zvrátená túžba matky priviedla dcéru k prostitúcii: Som na ňu hrdá

Georgia s Kaylou Zobraziť galériu (2)
Georgia s Kaylou (Zdroj: youtube/news dog media)

LONDÝN - Matka (38) s dcérou (20) stavili na pochybný biznis, aby si zarobili na plastickú operáciu. Usúdili, že by ju naliehavo potrebovali. Výsledok je možno trochu iný, ako by ste očakávali, ale obe tvrdia, že už čoskoro budú šťastné.

Georgia Clark a jej dcéra Kayla Morris sa veľmi túžili podobať na svoj idol Katie Price. Ale potrebovali na to 56-tisíc libier (76,5-tisíc eur), preto si museli „privyrábať“ striptízom. Napriek tomu, čo všetko už podstúpili, s výsledkom ešte nie sú celkom spokojné a len čo zarobia ďalšie tisíce, plánujú ísť pod nôž opäť.

FOTO České ženy zachvátilo nové šialenstvo: Chcú vyzerať ako dokonalé bábiky

Posadnutosť vzhľadom sexikony Katie Price začala najprv u matky, ktorá svoje bizarné predstavy o ideálnom vzhľade preniesla aj na dcéru, keď mala 11 rokov. Odvtedy začala Kayla túžiť po veľkých prsiach. Počas dospievania namiesto detských hier míňala vreckové na manikúru, solárium, umelé mihalnice či predlžovanie vlasov.

Kedysi pre ňu vzhľad vôbec nebol dôležitý

Keď Kayla dospela, uvažovala, ako zrealizovať svoj detský sen, a tak začala tancovať v striptízovom klube, v ktorom zarábala 1 300 libier týždenne. Čoskoro po rozbehnutí svojej kariéry si našla 50-ročného štedrého milenca, ktorý jej na vytúženú operáciu prispel. Po „dohode“ jej platil 800 libier týždenne, ale podľa Kaylynej matky má už „náhradný otec“ na výhľade novú milenku a „krásavice“ sa budú musieť nejako popasovať s nedostatkom peňazí.

Georgia kedysi netúžila po vzhľade sexbomby
Zobraziť galériu (2)
Georgia kedysi netúžila po vzhľade sexbomby  (Zdroj: youtube/news dog media)

Kayla bola sprvoti taká nadšená, že zafinancovala nielen svoju, ale aj matkinu operáciu. Odteraz si obe môžu dopriať pravidelný botox, bielenie zubov či permanentný make-up. Navyše, čoskoro ich čakajú ďalšie plastické operácie. „Som na ňu hrdá. Nevadí mi, že si našla milenca, pretože si vďaka nej môžeme dovoliť zaplatiť náš životný sen,“ povedala mama štyroch detí, pre ktorú bol vzhľad v minulosti tou najmenej dôležitou vecou, kým nevidela sexbombu Katie Price.

Viac o téme: Plastická operáciaGeorgia ClarkKayla Morris
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu