Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Manželka mužovi poslala sexi FOTO z hotela: Takto hlúpo prezradila, že ho klame

Chcela muža potešiť, urobila chybu. Zobraziť galériu (2)
Chcela muža potešiť, urobila chybu. (Zdroj: The Chive)

LONDÝN - Väčšina manželov by bola nadšením bez seba, keby im ich drahá polovička poslala svoje sexi zábery iba v spodnej bielizni. Avšak len do okamihu, kým by z fotografie nezistili, že nie je zjavne v miestnosti sama. Presne takýmto spôsobom neidentifikovaný muž údajne pristihol svoju ženu, ako ho "podvádza".

Žena si cvakla prsia a FOTO omylom poslala svojmu šéfovi: Dostala od neho odpoveď

Séria fotografií a textových správ zverejnených na portáli The Chive vypovedá o škandalóznom odhalení, no pravosť tohto príbehu sa nedala zatiaľ úplne potvrdiť. Zábery mali byť posielané ženou menom Chelsea, ktorá provokatívne pózuje pred fotoaparátom oblečená len v čiernych tango nohavičkách a podprsenke.

Manželka mužovi poslala sexi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: The Chive)

"Hotelová izba! Čoskoro sa chystám spať," uviedla pod jednou zo snímok nevernica, ktorá si neuvedomila, že sa v miestnosti nachádza nepríjemný dôkazový materiál o jej neprístojnom správaní. Na druhom zábere totiž vidno mužské topánky zastrčené pod skrinkou, na ktorej je položený televízor.

Manželka mužovi poslala sexi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: The Chive)

"Ešte jedna pred spaním," napísala Chelsea, ktorá v tej chvíli pravdepodobne spôsobila svojmu manželovi malý infarkt. Po tomto hlúpom kroku sa jej muž spýtal, kto je s ňou v izbe. Žena sa preto snažila muža upokojiť tým, že fotografie sú robené pomocou časovača na jej telefóne. Netušila ešte, kde spravila chybu a že "samospúšť" s tým nemá nič spoločné.

"Prestaň klamať Chelsea, viem, že nie si sama v tej hotelovej izbe," odpovedal. "Áno, som, miláčik. Vieš, že by som ťa nikdy nepodviedla," tvrdila aj naďalej manželka, ktorá však dostala krutú ranu. "Tak prečo, k****, sú PÁNSKE TOPÁNKY na tvojej druhej fotografii. Už si tým nemôžem prejsť znova. Volám právnika," dodal na záver jej manžel.

Viac o téme: Chelsea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu