Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Preplastikovaný »Justin Bieber« zomrel: Zabil sa kvôli milencovi!

Toby Sheldon, známy ako dvojník Justina Biebera, spáchal pred pár dňami zrejme samovraždu. Zobraziť galériu (6)
Toby Sheldon, známy ako dvojník Justina Biebera, spáchal pred pár dňami zrejme samovraždu.

LOS ANGELES - Jeho najvernejší fanúšik už nie je medzi živými! Nemec Toby Sheldon (35) sa zviditeľnil tým, že minul zhruba 87 tisíc eur, aby vyzeral ako svoj idol Justin Bieber (21). O posadnutosti známym spevákom hovoril aj v televíznej reality šou a zaoberali sa ním mnohé svetové média. V týchto dňoch narobil svojský mladík rozruch opäť. Žiaľ, ide o smutné správy. Dvojníka dievčenského miláčika totiž našli mŕtvého v hotelovej izbe. Všetko nasvedčuje tomu, že skoncoval so životom kvôli nešťastnej láske.

Toby Sheldon, vlastným menom Tobias Strebel, sa zviditeľnil priam chorobnou posadnutosťou spevákom Justinom Bieberom. Dospelý muž totiž utratil horibilnú sumu peňazí na to, aby bol miláčikovi tínedžeriek čo najviac podobný. Ani plastické operácie a plnenie tohto zvláštného sna však svojskému Nemcovi nezaručili šťastný život.

Pred pár dňami totiž dvojník Justina Biebera zomrel. Jeho nevládne telo našli muži zákona v hotelovej izbe po tom, čo bol od 18. augusta nezvestný. V izbe boli zaistené tiež lieky a Toby podľa všetkého spáchal samovraždu kvôli nešťastnej láske. Len nedávno sa totiž rozišiel so svojím milencom. 

„Som zdrvený týmito správami. Tobias bol láskavý, starostlivý, taká nežná duša. Bol oddaný hudbe a svojej kariére. Napriek všetkým prekážkam a útokom na svoju osobu, pristupoval ku každému s rešpektom a rozdával okolo seba vždy úsmevy. Úprímnú sústrasť rodine,” vyjadril sa pre Mirror Celebs Sheldonov hovorca. 

Toby sa v minulosti objavil vo viacerých reality šou. Svoju posadnutosť Justinom Bieberom prezentoval napríklad v relácii My Strange Addiction, pred rokom účinkoval v programe Botched, ktorý sa zameriava na nevydarené plastické operácie. Nie som veľmi spokojný s tým, ako vyzerám. Podobám sa na Justina tak na 80%. Keby som mal viac času a peňazí, ktoré by som do seba mohol investovať, tak by to bolo stopercentné a ja by som bol konečne šťastný,” poznamenal vtedy pred kamerami mladík, ktorému sa už tento cieľ splniť nepodarí. 

Takto vyzeral Toby Sheldon pred tým, než začal so svojou premenou na Justina Biebera.
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzeral Toby Sheldon pred tým, než začal so svojou premenou na Justina Biebera.  (Zdroj: Daily Mail)

Viac o téme: Justin BieberToby Sheldon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu