Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Matku zo sna zobudilo podivné škrabanie na dvere: Nočná mora bola skutočná!

Votrelec sa dobíjal dnu!
Votrelec sa dobíjal dnu! (Zdroj: Facebook/Lisa Evans Mackenzie)

BRIDGEND - Boli to dlhé minúty strachu a napätia. Lisa Mackenzie (30) práve so svojimi dvomi deťmi spala na hornom poschodí svojho domu, keď ju zo spánku vyrušili zvláštne zvuky. Aby zahnala svoje obavy, pozrela si záznam z bezpečnostnej kamery. Keď uvidela, čo sa vonku dialo, premkla ju hrôza.

Angličanke Lise Mackenzie z Bridgendu sa podarilo nakrútiť zlodeja, ktorý sa chcel pod rúškom noci vkradnúť k nim do domu! Našťastie sa mu to ale nepodarilo! Strašidelné video  okamžite zavesila na Facebook, aby ľudí varovala a súčasne poprosila o pomoc.

Prekvapený majiteľ kaviarne: Na kamere uvidel zlodeja, no našiel ducha!

Mama dvoch detí sa čudných škrabavých zvukov spoza dverí zľakla a pozrela si záznam z bezpečnostnej kamery. Zistila, že kým spala na prvom poschodí domu s deťmi, niekto sa pokúšal vlámať cez zadné dvere zo záhrady. Muž v bledej bunde na videu skrýval svoju identitu kapucňou na hlave, mal rukavice a svietil si baterkou.

Prezradilo ho škrabanie na dvere

Pokus o vlámanie sa podľa slov Lisy odohral v pondelok o 01.15 h. „Bolo mi zle. Po prehratí videa som sa triasla,“ opísala svoje pocity. „Uvedomila som si, čo všetko sa mohlo stať, keby sa dostal dnu, keby som nezamkla dvere.“ Len pred mesiacom sa totiž Lise prihodilo niečo podobné, pretože na dverách pri zámke našla škrabance a zámka bola poškodená, uviedol Mirror. Vtedy sa rozhodla dať si na dom namontovať bezpečnostnú kameru a dnes svoje rozhodnutie ani trochu neľutuje. Podľa polície ide o ojedinelý incident v južnom Walese, ale obyvatelia si nemôžu byť istí, kedy sa zlodej pokúsi vrátiť alebo si vyhliadne nejaký blízky dom v okolí.

Zlodej

Viac o téme: ZlodejVlámanieLisa Mackenzie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu