Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mars sa stal stredobodom nášho vesmíru: FOTO mimozemskej pyramídy v článku!

Na Marse sa našla pyramída Zobraziť galériu (3)
Na Marse sa našla pyramída (Zdroj: nasa)

BRATISLAVA - Celá Zem rieši akútny svetový problém. Na Marse objavili pyramídu! Kameň, ktorý má rovnaký tvar, ako najznámejšie egyptské stavby, sa podarilo zachytiť sonde Curiosity, ktorá patrí NASA. Tohto objavu sa okamžite chytili konšpirátori z rôznych kútov zeme, jedni v tom vidia dôkaz mimozemského života, no ďalší odhalili úplne nový potenciál na poli neoveriteľných tvrdení.

Kameň v tvare pyramídy je veľký asi ako malé auto, má však skutočne pomerne presné tvary. Práve vizáž je baštou pre konšpirátorov, nakoľko podľa webstránky The Lad Bible tvrdia, že tieto "takmer dokonalé tvary" nemôžu byť dielom prírody, ale iba inteligentných bytostí. Navyše, spojenie s tými pozemskými pyramídami, o ktorých sa už roky špekuluje, že ich tu zanechali mimozemšťania...

Na Marse sa našla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: nasa)

Na Marse sa našla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: nasa)

Pyramídy totiž v rôznych kultúrach slúžili na rôzne účely, len málokedy sa do nich pochovávali ľudia. Prevažne ich využívali cestovatelia ako navigačné body. Nikto teda netuší, na čo by bola mimozemšťanom na Marse pyramída, istá časť populácie je však presvedčená, že ide o jednoznačný dôkaz toho, že aj Zem už stáročia navštevujú obyvatelia iných planét.

Treba však dodať, že pyramídu už na Marse našli aj v roku 2012, aj keď nie až takú "peknú".

Viac o téme: NASAMarsSonda CuriosityPyramída na Marse
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu