Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pred niekoľkými týždňami prosil o pomoc: Najtučnejší muž sveta (†33) zomrel po jedle!

Carl Thompson Zobraziť galériu (2)
Carl Thompson (Zdroj: Profimedia)

DOVER - Pomoci sa už Carl Thompson, najobéznejší muž Británie, nedočkal. Zomrel vo veku tridsaťtri rokov vo svojom dome skonal hodinu po tom, ako si objednal zo svojho obľúbeného fast foodu jablkový koláč so zmrzlinou.

Záchranárom trvalo niekoľko hodín, kým telo Carla Thompsona vyniesli von z domu, z ktorého rok nevyšiel, uviedol pre médiá Thompsonov sused Ronald Williams. Na mieste smrti operovala polícia, ambulancia aj požiarnici. Carl žil v dome sám a jeho jedinou spoločnosťou boli dvaja opatrovatelia, ktorí ho navštevovali dvakrát denne.

Na prvý pohľad vyzerá muž (22) na VIDEU atraktívne, ale pozrite sa, čo ukrýva pod košeľou!

Najtlstejší muž Británie vážil 412 kilogramov a lekári ho upozorňovali, že ak nezhodí 285 kíl, zomrie predčasne. Po tom, ako niekoľko týždňov dozadu zverejnili jeho fotografie aj s prosbou o pomoc médiá, ľudia ho zaplavili reakciami, v ktorých mu vyjadrovali podporu a ponúkali pomoc, uvádza Daily Mail.

Priateľka ho opustila kvôli váhe

Carl sa priznával k tomu, že nezdravý vzťah k jedlu si vypestoval už v detstve, keď v noci tajne chodieval do kuchyne a vyjedal potravinové zásoby. „Mal som asi tri či štyri roky a nikto nevedel, prečo to robím. Bol som schopný zjesť čokoľvek,“ opísal muž, ktorého enormná váha pripútala k posteli a bol odhodlaný v priebehu niekoľkých rokov schudnúť svojpomocne.

Denne však skonzumoval asi desaťtisíc kalórií, napchával sa pečivom a ako 32-ročný sa už sám nedokázal umyť a ísť na prechádzku. Na raňajky bežne skonzumoval štyri klobásy, päť vyprážaných vajíčok s pečivom a smaženými hubami na masle. Po tejto porcii ešte zjedol misku cereálií zaliatych mliekom. Na obed si pripravil misu cestovín so slaninou, bravčovým mäsom, paštétami a sendvičom. Ako dezert si zvykol dať čokoládu. Večeru si objednával z čínskych alebo indických fast foodov. Na jedlo utratil každý týždeň zhruba 280 eur.

Hoci mal Carl odjakživa nezdravý postoj k jedlu, prejedať sa začal v roku 2012, keď jeho matka zomrela na zhubný nádor na mozgu a jedlo bolo preňho prostriedkom, ako sa vyrovnať so žiaľom. Jeho posledný vzťah s dievčaťom skončil pred desiatimi rokmi, keď sa s ním priateľka po troch rokoch rozišla kvôli jeho telesnej hmotnosti.

Záchranárom trvalo hodinu, kým telo Carla vyniesli z domu
Zobraziť galériu (2)
Záchranárom trvalo hodinu, kým telo Carla vyniesli z domu  (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: ObezitaCarl Thompson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu