Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Riadna nakladačka: Dve tínedžerky sa zúrivo pobili pred Tescom!

Tínedžerky si dali do tela.
Tínedžerky si dali do tela. (Zdroj: YouTube)

DUBLIN - Aký bol dôvod bitky írskych tínedžeriek, nie je známe, no zábery naznačujú, že obe dievčatá poriadne rozohnil. Nakupujúcim, ktorí prechádzali okolo, urobili šou a každá si určite vyslúžila aj nejaké tie škrabance. Nakoniec ich museli od seba oddeliť.

Prečítajte si aj: VIDEO Malá školáčka si podala dílera: Predával nekvalitnú marihuanu, takmer sa rozplakal!

Nakupujúci, smerujúci do írskeho Tesca, mali postarané o zábavu už hneď na parkovisku. Dievčatá sa navzájom bili, hrýzli aj ťahali za vlasy. Niektorých prítomných to natoľko navnadilo, že neváhali vybrať mobilné telefóny a celú situáciu si za hlasného povzbudzovania nakrútiť.

Na videu počuť výrazný ženský hlas, ktorý hovorí jednému z dievčat, aby svoju súperku uhryzlo a dalo jej kolenom do tváre. Dvojici zjavne nevadilo, že na nich všetci civia a dávali si poriadne do tela. Strata topánok by pri takej mele bola najmenší problém.

Vyválané po bahne a tráve sa predsa len postavili na nohy a boli by asi rady pokračovali v tom, čo začali, keď na scénu konečne prišli muži a bitkárky od seba oddelili. "Slávu" však teraz žnú na sociálnych sieťach, kde sa záznam rýchlo šíri.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu