Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žene na VIDEU by ste ruky dolámali: Z bezmocnej babičky (84) si spravila boxovacie vrece!

Bezmocná starenka sa snaží brániť.
Bezmocná starenka sa snaží brániť. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Otrasné zábery z Južnej Afriky ukazujú, ako Hope Shepherdovú, obyvateľku domu s opatrateľskou službou, opakovane napadne žena, ktorá sa má o ňu starať. Zamestnankyňa ju viackrát sotí na posteľ, udrie po tvári, ťahá za vlasy a dokonca jej vrazí lakeť do chrbta. Statočná babička sa síce bráni, ale oproti dvakrát väčšej a mladšej pracovníčke nemá žiadnu šancu.

Prečítajte si aj: Skrytá kamera zachytila hrôzu na VIDEU: Bábätko stále plakalo, sestrička ho zdrapila a...!

Podľa denníka Herald Live na zlé zaobchádzanie s pani Shepherdovou prišla jej rodina po tom, čo sa na starenkinom tele objavili viaceré modriny a príbuzní chceli vedieť, ako sa jej to mohlo stať. Navyše pred rokom mala zlomenú ruku, a tak zvedavci nastražili v izbe skrytú kameru, aby zistili, čo sa za jej dverami vlastne deje.

"Personál nedokázal dosť dobre zdôvodniť, ako sa to mohlo stať, okrem toho, že spadla z postele, alebo že sama narazila," uviedla dcéra pani Shepherdovej Bernice Robertsonová. Nahrávka z kamery však dokazuje, že babička k zraneniam vôbec neprišla vlastnou vinou, ale mohla za to jedna z opatrovateliek.

Na videu ju zamestnankyňa nasilu vtláča späť na posteľ, keď chce vstať. Keď sa stará pani bráni, dostane sa jej štuchancov, faciek, ťahania za vlasy, tresnutia hlavy o stenu a kopancov. Našťastie týmto odporným praktikám je už po zverejnení záznamu koniec.

Ncediswu Mkenkceleovú (40) obvinili začiatkom mája z napadnutia s úmyslom spôsobiť ťažkú ​​ujmu na zdraví. Pred súd sa postaví 5. júna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu