Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Panicovi (32) to nevyšlo 75-krát, zúfalo chcel sex a riskol to cez telku: Takto to dopadlo!

Mitz nie je v láske žiadnym preborníkom Zobraziť galériu (3)
Mitz nie je v láske žiadnym preborníkom (Zdroj: channel 4)

LONDÝN - Zoznámte sa s Mitzom, tridsaťdvaročným panicom, ktorý momentálne zapĺňa internetové stránky po celom svete. Má za sebou už desiatky neúspešných pokusov nadviazať vzťah a nič nenasvedčuje tomu, že sa to v najbližšej dobe zmení.

Rodený Londýnčan Mitz porozprával v programe First Dates (Prvé schôdzky), ktorý sa vysiela na britskej televízii Channel 4, o svojom súkromí. Chudák chlapec sa už 75-krát snažil zbaliť nejakú dievčinu, no nikdy to nevyšlo. Dúfal, že rande v televízii jeho smolu prelomí, no nestalo sa.

Panicovi (32) to nevyšlo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: channel 4)

Mladík si ale za to môže viacmenej sám. Počas večera totiž svojej spoločníčke atraktívnej brunetke takmer celý čas klamal o tom, aký je borec a že je dokonca profesionálny hráč golfuPan. No potom na seba prezradil, že je ešte stále panic. V dvadsaťdeväťročnej Sarah to vzbudilo podozrenie a začína tušiť, že toto asi nebude to pravé orechové. Najmä po tom, ako sa dozvie, že Mitz bol už na toľkých schôdzkach, no nikdy z toho nič nebolo. Klinec do jeho rakvy zatĺkla práve Sarah. Keď sa jej nápadník spýtal, aké rande bolo jej najhoršie, odpovedala, že "toto".

Panicovi (32) to nevyšlo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: channel 4)


Nikomu neprajeme, aby sa stal na rande tento trapas


Internetoví užívatelia majú viacero teórií o tom, prečo Mitz doteraz neuspel. "Viem, prečo sa ešte nikdy nedostal k druhému rande. Stále si robí nemiestne žarty, aj keď bol so Sarah," napísal Charles Alalibo. "Mitz, ty si riadny hlupák. Čo si čakal, keď si Sarah neustále klamal. Teraz určite rozmýšľa, či sa vôbec voláš tak, ako si povedal, že sa voláš," poznamenal Stanley.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu