Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Rande ako z akčného filmu: Maďar (39) chcel nájsť lásku v Komárne, skončil v zajatí!

BRATISLAVA/KOMÁRNO – Maďar prišiel na rande do Bátorových Kosíh, skončil zatvorený v pivnici v obci Búč v Komárňanskom okrese. Tridsaťdeväťročný cudzinec sa sám dostal zo zajatia, stopom a vlakom sa dostal domov.

Akčná dráma skončila obvinením troch mužov z lúpeže, vydieračského únosu a nedovoleného používania cudzieho motorového vozidla. Zo zranení, ktoré mu spôsobili, sa bude liečiť asi dva mesiace. Celý incident sa odohral ešte koncom marca. Maďar prišiel za svojou priateľkou domov, pozvali ho na kávu a po pár minútach ho napadli. Útočníci chceli peniaze, zobrali mu osobné veci a 280 eur, no to sa im málilo. Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, Maďara na jeho aute odviezli do obce Búč a zatvorili ho v pivnici. 

Mlátili ho bejzbalovou pálkou, zviazali mu ruky aj nohy a zalepili mu ústa. Mužovi sa podarilo vyslobodiť a vyrazil dvere, stopom sa dostal do Komárna a odtiaľ vlakom domov do Šopronu, kde išiel na políciu. O dva dni sa vrátil na Slovensko a prípad nahlásil aj tu. Krátko na to policajti zadržali troch mužov. Ako uviedla Čuháková, 45-ročný Gabriel a 35-ročný Martin sú stíhaní vo väzbe, 15-ročný Nikolas na slobode. Za tento čin im hrozí 12 až 20 rokov, v prípade mladistvých sa trestná sadzba znižuje na polovicu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu