Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

V priehrade chytili čudného votrelca: Je to mýtické vodné monštrum, tvrdia ľudia!

Zviera sa podobá na legendárnu čupakabru
Zviera sa podobá na legendárnu čupakabru (Zdroj: Youtube/NewsVidsPack)

SHENZHEN - Netvor, ktorého ľudia chytili v čínskej vodnej nádrži, sa podľa očitých svedkov nepodobá na žiadne zo známych zvierat. Objavujú sa špekulácie, že bytosť zadržiavaná v klietke by mohla byť legendárnou vodnou príšerou, alebo aj mimozemským prišelcom.

V znečistenej shenzhenskej priehrade by podľa odborníkov mohli žiť aj zvieratá, ktoré svojím vzhľadom nevyzerajú práve najzdravšie. Podivné zviera v klietke by teda mohlo byť malajským medveďom, ktorý trpí nepríjemným kožným ochorením, myslia si podľa Daily Mail tí skeptickejší obyvatelia z čínskej lokality. Iní veria, že by predsa len mohlo ísť o mýtické vodné monštrum, pretože zviera bolo vylovené z vody a pripomína bytosti z folklórnych predstáv. Krutou pravdou však je, že životné prostredie z oblasti, kde zviera našli, je zaplavované toxickým odpadom.

Vydesení muži nakrútili VIDEO záhadného monštra: Malajzijská čupakabra napadla robotníka!

Podobné zviera objavili v januári tohto roka aj robotníci na Borneu a považovali ho za bájnu čupakabru. Tvrdili, že zviera sa ich pokúsilo napadnúť, ale im sa ho podarilo zahnať do buše. Stihli ale nakrútiť detailné video zvláštneho tvora, ktoré obletelo celý svet. Odborníci však senzáciu podrobili prísnej kritike – s najväčšou pravdepodobnosťou išlo podľa nich o medveďa, ktorý trpel alopéciou, vďaka ktorej stratil všetku srsť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu