Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO z bizarnej kampane: Vyzlečené modelky si to "rozdali" na snehu s medveďom!

Lidia Fetisovová v objatí s
Lidia Fetisovová v objatí s "mackom". (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Zistenie, že ženská nahota a krása bývajú najlepšou reklamou na skoro akýkoľvek produkt, nie je ničím objavným, ale stále platným. Ruské modelky Maria Sidorovová a Lidia Fetisovová však preukázali, že majú nielen pekné tváričky a telá, ale že pre dobrú vec aj čosi vydržia. Rozhodli sa totiž pózovať so živým 650-kilovým medveďom a vydržali aj mrazivé podmienky.

Fotografie boli zhotovené v lese pri Moskve a ukazujú Mariu s Lidiou, ako objímajú a bozkávajú obrovského chlpatého Stephena. Organizátori kampane chceli poukázať na dôležitosť života človeka bok po boku s medveďmi a ich vzájomnú prirodzenú harmóniu, ktorá má pána tvorstva odradiť od lovu týchto divokých zvierat.

Stephen je 18-ročný a 2,2 metra vysoký medveď, ktorého jeho majiteľ Jurij Panteleenko zachránil z rúk lovcov takmer mŕtveho, keď mal iba tri mesiace. Najprv chcel, aby ho pustili, ale čoskoro zistil, že jeho matka ho buď opustila, alebo ju zabili a drobček bol príliš slabý na to, aby sám prežil. Panteleenko sa ho preto ujal a staral sa o neho, ako jeho rodič. Vyžiadalo si to však svoju daň. Stephen nebol schopný sa neskôr začleniť späť do voľnej prírody.

Profesionálny cirkusový tréner nakoniec spravil zo Stephana filmovú hviezdu, ktorá sa objavila v mnohých ruských trhákoch, ako napríklad film Tsar. "Stephen je veľmi neobyčajný medveď. Povedal by som, že je jedinečný. Je veľmi šikovný, láskavý a krásny," uviedol muž, ktorý chlpáča "prinútil" pózovať na týchto snímkach pomocou mozzarelly a sladkých sušienok.

Zo spolupráce však boli nadšení nielen tréner a jeho zverenec, ale aj modelky. "Tešila som sa na toto fotenie, ale realita dokonca predčila moje sny o tom, aké by to bolo pracovať s takým veľkým zvieraťom," uviedla pre Daily Mail Maria.

"Počas fotenia si medveď mohol robiť takmer slobodne, čo chcel, ale neublížil mi. Objať ho a nechať ho lízať mi tvár a ruky bol veľmi špeciálny zážitok," dodala Lidia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu