Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík (25) sa zamiloval do kamošky svojej mamy (54): Pozrite, ako v manželstve dospel!

Manželia Buttigiegovci
Manželia Buttigiegovci (Zdroj: Facebook/Marilyn Buttigieg)

BRIGHTON - Keď Villiam Smith (25) stretol Marilyn Buttigieg (54), mal iba 16 rokov, spomína na zoznámenia po šiestich rokoch svadby. Jeho manželka mala vtedy 44 rokov, ale obaja vedeli, že svoju lásku neutaja, ale museli čakať, kým bude Villiam plnoletý.

Párik je spolu už desať krásnych rokov a obaja zaľúbenci sa zhodujú na tom, že vek je len číslo. Villiam, ktorý má teraz 25 rokov hovorí, že to bola láska na prvý pohľad, dokonca si zobral priezvisko svojej manželky. „Uplynuli tri alebo štyri mesiace a potom ešte niekoľko mesiacov spoločného stretávania sa, kým som nabral odvahu priznať sa, že som sa zamiloval do najlepšej kamarátky mojej mamy,“ povedal šťastný muž podľa portálu Mirror.

Čítajte tiež: Láska alebo zvrátenosť: Mladík (31) chodí so starenkou (91) a riadne si to užíva

 
 

 

 

Villiam najprv svojím vyznaním spustil lavínu kritiky a problémov. Marilyn, matka siedmich detí, však napriek tomu s presvedčením tvrdí: „Nemohla som si priať nič lepšie, ako moje manželstvo a manžela.“ Obaja sa však museli zmieriť s tým, že sa na nich ľudia na ulici niekedy podivne pozerajú. „Keď sa pozriem na Marilyn, nerozmýšľam o tom,, že je takmer o tridsať rokov staršia ako ja. Je to milý človek a na veku nezáleží,“ tvrdí mladík. Marilyn je emancipovaná a o veci si myslí svoje: „Keď to robí muž, je to v poriadku. Ale prečo nie je v poriadku, keď to robí žena?!“ Reaguje na porovnávanie vekového rozdielu medzi partnermi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu